Vols formar part del Consell d’Infants de Polinyà?

Dimarts, 4 d'abril de 2023 a les 00:00

Els nens i nenes no escolaritzats a Polinyà ja poden enviar la sol·licitud omplint aquest formulari.

El passat 27 de febrer va entrar en vigor el Reglament del Consell de Participació Territorial dels Infants i Adolescents de Polinyà, aprovat pel ple municipal en la sessió del 30 de novembre. Això vol dir que, ara, ja es pot iniciar la seva constitució. Segons el reglament, el Consell dels Infants i Adolescents estarà format per entre 20 i 30 consellers i conselleres de 12 a 17 anys. En aquesta primera experiència, però, la participació s’ha limitat a infants d’entre 11 i 12 anys. Com que està previst que aquest òrgan entri en funcionament amb l’inici del proper curs, ara, hi poden presentar candidatura aquells infants empadronats al municipi que actualment cursen estudis de 4t i 5è de primària, tant a Polinyà com en altres municipis. Per a aquest primer consell d’infants s’escolliran dos representats de cada classe dels centres educatius del municipi i dos representats més no escolaritzats a Polinyà.

Què és el Consell d'Infants?

És l’òrgan consultiu de l’Ajuntament de Polinyà que ha de permetre la participació dels infants a l’hora d’expressar les seves opinions i els seus interessos en tots aquells assumptes de la vida del municipi que els afecten.

Com formar-ne part?

Aquells infants empadronats i escolaritzats a Polinyà que vulguin formar part del Consell han de presentar la seva candidatura al centre on estudien. Cada centre és lliure de dissenyar el seu procés de selecció per a escollir els seus representants al Consell.

En el cas dels infants no escolaritzats a Polinyà, han de presentar la candidatura a través d'aquest formulari abans del 28 d’abril. La selecció es farà a través d’un sorteig de les candidatures presentades. Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb el departament d’Educació al 93 713 01 41.

Darrera actualització: 04.04.2023 | 13:58