Una quinzena d'associacions participen a la Mostra Virtual d'Entitats 2020

Divendres, 22 de maig de 2020 a les 09:30

La Mostra d'Entitats, que habitualment se celebra al maig, s'adapta al format virtual en temps de coronavirus.

Enguany la Mostra d'Entitats es duu a terme amb un format força diferent a la resta d'edicions degut a la situació d'excepcionalitat provocada per la Covid19. Les mesures de seguretat establertes no ens permeten gaudir físicament del teixit associatiu polinyanenc i de la gran quantitat i varietat d'activitats que duen a terme.Tot i així, ni l'Ajuntament ni les entitats volen renunciar-hi i per això s'ha optat per un format virtual que permeti mostrar la important tasca que les entitats de Polinyà realitzen tant a la resta d'associacions com al conjunt de la ciutadania. 

Per començar la festa, apugeu el volum i cliqueu al play del vídeo que ens envien Batusao, la batucada de El Grup. El Futbol Sala Polinyà, en canvi, us atendrà en directe en directe pel canal d'Instagram de l'Ajuntament, diuemenge 24 de maig a les 11.30 h. Aquest format permetrà que les persones usuàries puguin preguntar en directe tot allò que els interessi sobre l'entitat. 

La resta d'entitats participants han optat pel format vídeo, ja les podeu veure en aquesta llista de reproducció que us hem preparat al canal de Youtube de l'Ajuntament. També podeu descarregar el programa de la Mostra amb els enllaços a cada entitat.

La Germandat Cartell informatiu de La Germandat

BM Polinyà

Calisai

Báilalo Studio

AVV Can Serra

Ping Pong

AMPA Pere Calders

AMPA Escola Polinyà + Dossier informatiu de l'AMPA Escola Polinyà

AMPA Escola Roser Capdevila

Club d'Enganxes + Vídeo a La 1 de tve + Ruta pel GR 99

Ràdio Polinyà

Associació contra el Càncer

 

Darrera actualització: 23.05.2020 | 19:56