Una dotzena d'activitats per celebrar Sant Jordi

Dilluns, 8 d'abril de 2024 a les 00:00

La biblioteca arriba farcida d'activitats que s'allargaran durant una setmana, mentre que, durant la Diada, l'activitat es concentrarà al passeig de l'avinguda de Sentmenat.

El passeig de l’avinguda de Sentmenat centralitzarà les activitats de la diada de Sant Jordi a Polinyà. De 10 a 20 h, entitats i comerços vendran llibres i roses a la Fira de Sant Jordi, que també comptarà amb la participació d’escriptors i escriptores locals.

A la tarda, de 16:45 a 19:45 h, hi haurà dos tallers: un de titelles de tija en què els infants podran construir-ne un en forma de drac articulat, més simpàtic que temible, i un altre de xapes en què es podrà dibuixar, pintar i retallar els dibuixos tematitzats per convertir-los en una bonica xapa. A més a més, a les 17:30 h es farà “Sant Jordi 2.0: la llegenda”, un espectacle de màgia a càrrec de Toni Muñoz que explica la llegenda de sant Jordi destacant els valors de l’amistat, la comprensió i la igualtat.

Les propostes a la biblioteca

La biblioteca Neus Català ha preparat una programació que començarà el 16 d'abril i s'allargarà durant tota una setmana 

Dimarts 16. Taller de titelles de dit
Per crear, amb feltre, el cavaller, la princesa i el drac. Per a infants a partir de 6 anys o més petits si van acompanyats d’un adult.
Hora: de 18 a 19 h
Cal inscripció prèvia als tres tallers: al 93 713 06 72, presencialment a la biblioteca o enviant un missatge a l’IG @bibliotecadepolinya.

Dimecres 17. Taller d’enquadernació japonesa
Per a joves a partir dels 12 anys.
Cal inscripció prèvia als tres tallers: al 93 713 06 72, presencialment a la biblioteca o enviant un missatge a l’IG @bibliotecadepolinya.Hora: de 17 a 19 h

Dijous 18. Presentació del llibre Historias de un costurero, d’Àngels Fons
La història de la Clara, una dona atrapada en un matrimoni de conveniència.
Hora: 18 h

Divendres 19. Hora del Conte
“Fila que fila”: narracions tradicionals per a infants a partir de 4 anys.
Hora: 17:30 h

Dilluns 22. Taller infantil: complements de Sant Jordi i photocall
Per convertir-te en la princesa, el cavaller o el drac. Per a infants a partir de 6 anys o més petits si van acompanyats d’un adult.
Hora: de 18 a 19 h 
Cal inscripció prèvia als tres tallers: al 93 713 06 72, presencialment a la biblioteca o enviant un missatge a l’IG @bibliotecadepolinya.

Dilluns 22. Presentació del llibre Cartes a la mare. I ara la lluna somriu, de Meritxell Vañó
Un homenatge a sa mare, la doctora Maria Teresa Marco. Una reflexió sobre la vida, la mort, la incertesa i la felicitat.
Hora: 18 h

Darrera actualització: 04.04.2024 | 12:10