Tot a punt per a la Festa Major d'Hivern 2024

Divendres, 12 de gener de 2024 a les 00:00

Els actes de la festivitat al voltant de Sant Sebastià es desenvoluparan durant el cap de setmana del 20 i 21 de gener, el dilluns 22 de gener —festa local a Polinyà— i el dissabte 27 de gener amb propostes tradicionals, culturals i esportives, i per a totes les edats.

A les portes del dia de Sant Sebastià —el 20 de gener— Polinyà ho té tot a punt per a celebrar la Festa Major d'Hivern, amb propostes tradicionals, però també amb activitats més actuals i per a totes les edats.

El tret de sortida es donarà amb la 37a edició de la cursa, dissabte 20 de gener, que reunirà aproximadament un miler d'esportistes. Enguany, la cursa coincideix amb l'acte més tradicional de la festa: la processó que, com cada any, sortirà des de la Germandat a les 11 h i acabarà a l'església de Sant Salvador on se celebrarà l'ofici en honor a Sant Sebastià. Després de la missa, a les 12 h aproximadament davant l'església, hi haurà la ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Durant la tarda de dissabte l'espectacle està assegurat amb el Festival de la Gent Gran que ha preparat els usuaris del casal El Roure. Això serà al mateix casal (c. Ernest Lluch, 7) a les 18 h. I al vespre, concert homenatge a Joan Manuel Serrat, en especial a la gira de concerts per Espanya del 1984 durant la qual va enregistrar el seu primer àlbum en directe: "Serrat en directo". Comptarem amb la veu de d'Albert Prat i l'acompanyament de Joan Galamba al piano, Xavier Oro al baix i Adrián Alarcón a la bateria. L'entrada és gratuïta. I després del concert, a partir de les 23 h i fins a la una de la matinada,  no caldrà que marxeu perquè podreu continuar amb la banda sonora a la festa remember dels 80.

El diumenge 21 de gener també tindrem matinal esportiva, però aquesta vegada en bici: pedalada popular amb el Club Ciclista de Polinyà. La inscripció s'ha de fer a partir de les 9 h a la plaça de la Vila. La sortida és a les 10 h en el mateix punt. L'ús del cas és obligatori. I en finalitzar, xocolata desfeta i melindros per als participants!

Després de la pedalada i l'esmorzar, a les 12 h, espectacle de màgia al Centre Cívic amb el mag Isaac Jurado. I, a la tarda, a les 18 h, una jam-session amb la col·laboració d'El Grup, també al Centre Cívic. Una sessió musical per a gaudir de l'espontaneïtat, el talent i la passió per la música.

Dilluns, 22 de gener i festiu local a Polinyà, farem una matinal infantil amb inflables, jocs i tallers tant a l'interior com a l'exterior del Centre Cívic. Tot plegat a partir de les 10:30 h.

Finalment, el cap de setmana següent, gaudirem del teatre amb el grup de La Germandat que representaran 8 dones i 1 enigma al Centre Cívic el dissabte 27 de gener a les 18:30 h. És la història d'una família de l'alta societat que es reuneix en una mansió aïllada al camp per passar les vacances de Nadal, però la celebració es veu truncada pel sobtat assassinat del patriarca, a qui la seva filla petita troba amb un ganivet clavat a l'esquena. L'assassina només pot ser una de les dones més properes a ell, però quina?

Podeu consultar el programa complet de la festa tant a l'agenda del web com a l'app municipal que podeu descarregar tant per a Iphone com per a Android.

 

Darrera actualització: 12.01.2024 | 14:36