Tot a punt per a IV Mostra de Microteatre de Polinyà

Divendres, 28 d'octubre de 2022 a les 13:00

El 5 de novembre a les 20 h cinc companyies actuaran a l'escenari d'El Roure amb peces d'aproximadament 15 minuts. L'entrada és gratuïta.

La del 2022 ja és la IV Mostra de Microteatre de Polinyà, després que es posés en marxa aquesta iniciativa el 2018 de la mà del grup de teatre Agosarats i l’Ajuntament. Amb aquesta aposta, l’Ajuntament vol potenciar les arts escèniques al municipi amb l’objectiu d’apropar el teatre al públic adult mitjançant una escenografia que, per la seva brevetat i la varietat de temes que tracten, desperten un gran interès.

Enguany hi participen cinc companyies que representaran peces teatrals d’aproximadament 15 minuts el proper 5 de novembre a les 20 h a l’auditori d’El Roure:

  • La Bandarra amb “Començar”

Sinopsi: La Magda i l'Àlex tenen algunes coses en comú: Els dos van ser víctimes de bullying a l’institut. Els dos han vingut aquesta nit a la trobada d'ex-alunmnes. Els dos n'han fugit tant bon punt han pogut. Als 2 se'ls ha obert antigues ferides i els 2 són incapaços de separar-se des que s'han trobat. Aquesta és la història d’un encontre entre dues ànimes bessones, una historia que només acaba de “començar”.

  • Pili Membrives & Pep Duran amb “Contrato cumplido”

Sinopsi: Andrea es una ávida vendedora, que trabaja en una peculiar compañía, PROGLIFE y Alberto su cliente ¿comprará Alberto la fecha de su muerte a cambio de cuantiosos beneficios? Delirante y desternillante comedia de acción que nos plantea el reto de la eutanasia en un futuro distópico.

  • El Cono del Silencio amb “Un pequeño favor”

Sinopsi: Rebeca y Clara son dos hermanas inseparables que han compartido risas, secretos e, incluso, hombres. Ahora es un momento muy especial para las dos y una decisión de Rebeca provocará un giro en sus vidas. Ambas preparan la fiesta de aniversario de sus padres, que celebrarán las bodas de oro.

  • Paolo Campagna amb “Usted es un tío listo (y lo sabe)”

Sinopsi: Roberto se presenta en la sede de la empresa “Javier Alvarez Sastre” para la última fase de un proceso de selección, preparado para la entrevista de trabajo que puede marcar su futuro haciéndole cumplir su sueño de trabajar en el mundo de la moda. Sin embargo, un peculiar entrevistador que pondrá a dura prueba sus nervios, le arrastrará en una conversación tan absurda que hasta dudará si realmente este sea el trabajo para él. ¿Conseguirá Roberto hacerse con su nuevo puesto de trabajo? ... y el entrevistador, ¿estará escondiendo algo?

  • Malalts de teatre amb “Tu aquest, jo l’altre”

Sinopsi: Una amistat profunda i sincera, et pot portar a fer coses increïbles. Fins al punt de posar en risc la teva integritat física per anteposar la fidelitat amb el teu amic... Això comporta un risc, i de vegades, s'allunya bastant (molt) del previsible. Així és l'amistat, tan necessària com traïdora.

L’entrada és gratuïta i l’accés lliure fins a omplir l’aforament, però es prega puntualitat i respecte per les companyies que hi participen. Per això es demana no sortir de la sala fins que no finalitzin totes les obres, mantenir silenci durant les representacions i desconnectar els telèfons mòbils.

Darrera actualització: 28.10.2022 | 14:11