Temporada de la piscina d’estiu: del 17 de juny al 4 de setembre

Dilluns, 6 de juny de 2022 a les 10:00

Els abonaments es podran comprar a partir de l’11 de juny i, com a novetat, la venda es farà online.

La temporada de la piscina d’estiu s’inaugurarà el 17 de juny a les 12 h i s’allargarà fins al 4 de setembre, d11 a 20 h de dilluns a diumenge. Una setmana abans, però, s’obrirà la venda d’abonaments i entrades per tal d’evitar les cues dels primers dies. Per aquest motiu és molt important que qui tingui pensat sol·licitar un abonaments ho faci durant la setmana del 10 al 16 de juny.

Venda online d’abonaments i entrades

Per tal de millorar el servei de venda aquest any, per primera vegada, tant les entrades com els abonaments es podran comprar en línia en aquest enllaçTambé es podran comprar presencialment a la recepció de les piscines abans de la inauguració de la temporada en aquests horaris:

  • Divendres 10 de juny, de 17 a 20 h.
  • Dissabte 11 de juny, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.
  • Diumenge 12 de juny, de 10 a 13 h.
  • De dilluns 13 a dijous 16 de juny, de 17 a 20 h.

Els preus de la temporada 2022 es poden consultar en aquest document.

Bons i abonaments només per a residents a Polinyà

Una altra de les novetats d’enguany és que els bons de 10 entrades i els abonaments només seran accessibles per a aquelles persones que resideixin al municipi. Per aquest motiu caldrà presentar el DNI per tal d’acreditar-ho. En cas de fer la compra online caldrà recollir tant els abonaments com els bons a la recepció de les piscines després d’acreditar la residència a Polinyà.

Si al DNI encara no consta l'adreça d'empadronament a Polinyà, també es pot presentar un volant d'empadronament vigent (tenen una vigència de tres mesos). En aquest cas cal demanar cita prèvia amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) per a obtenir-lo.

Amb els abonaments familiars, a més, s’obsequiarà amb tantes entrades gratuïtes com número de membres inclogui l’abonament contractat per poder convidar a altres persones. Aquestes entrades, però, només seran vàlides per entrar al recinte amb l’acompanyament d’algun dels beneficiats de l’abonament. En el cas de l’abonament individual, també es farà obsequi d’una entrada gratuïta que també la podrà servir qualsevol persona que acompanyi la persona titular de l’abonament.

Pel que fa a les bonificacions, s’hi mantenen per a persones que es trobin a l’atur, famílies nombroses, monoparentals o amb una discapacitat reconeguda del 33% o superior. Aquestes bonificacions seran aplicables al conjunt del nucli familiar.

Darrera actualització: 21.06.2022 | 08:50