S’ha mort Mari Carmen Gámez, exalcaldessa de Polinyà del 1987 al 1995

Diumenge, 16 de juliol de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament decreta tres dies de dol oficial al municipi

Mari Carmen Gámez Delgado, exalcaldessa de Polinyà, s’ha mort avui diumenge 16 de juliol. Gámez va ser alcaldessa des del 1987, quan va guanyar les eleccions al capdavant de la llista d’Iniciativa per Catalunya, fins al 1995. La seva trajectòria com a regidora, però, va començar en el mandat anterior, quan va ser nomenada en substitució d’un altre regidor del seu grup municipal.

Va ser la primera dona a ocupar el càrrec d’alcaldessa i, el 1995, tot i deixar l’alcaldia, va continuar al ple com a regidora d’EUiA a l’oposició fins al mandat 2003-2007.

Fa poc més d’una setmana, va ser nomenada convidada d’honor de la Festa Major 2023. Un homenatge amb el qual l’Ajuntament va voler reconèixer la seva implicació política i personal en la construcció d’un Polinyà millor. L’alcalde de Polinyà, Javier Silva, la va descriure aquell dia com “una persona que ha estat sempre compromesa amb Polinyà, tant des de l’alcaldia com des d’altres àmbits. Una companya amb la qual és un plaer parlar, debatre i escoltar tot el que pot aportar”.

L’alcalde ha decretat tres dies de dol al municipi: des d'avui diumenge 16 de juliol i fins dimarts 18 de juliol. Durant aquest temps les banderes onejaran a mig pal. L’Ajuntament de Polinyà vol transmetre a la família el condol més profund en aquests moments d’angoixa i tristesa.

La vetlla serà al tanatori de Sabadell des d’avui diumenge, des de les 17 fins a les 21 h, i demà dilluns a partir de les 8 h. La cerimònia de comiat tindrà lloc al mateix tanatori dilluns a les 12 h. Qui ho vulgui, també podrà escriure unes paraules al llibre de condol que hi haurà al Roure (c/ Ernest Lluch, 7) des de demà dilluns a les 11 h i durant tota la setmana en horari d’obertura del centre (de 10 a 14 h i de 16 a 20 h).

Darrera actualització: 16.07.2023 | 16:58