Polinyà s'afegeix a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Dimarts, 13 de setembre de 2016 a les 00:00
Polinyà s’adhereix a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya. La data escollida, a més, coincideix amb la Setmana Europea de la Mobilitat que sota el lema “Mobilitat intel·ligent. Economia potent” vol promoure hàbits que contribueixin a una vida més saludable, sostenible i segura.

L’objectiu d’aquesta setmana de la Mobilitat és promoure un model de transport més respectuós amb el medi ambient i que s’adapti a les necessitats de la ciutadania. Per tal que els veïns i veïnes de Polinyà prenguin consciència i s’apropin a les diferents opcions de transport més enllà del cotxe, la regidoria de Medi Ambient ha programat  diferents activitats com passejades guiades per l’entorn natural de Polinyà. També ha organitzat, amb el Club Ciclista de Polinyà, una bicicletada popular urbana que tindrà lloc el proper dissabte 17 de setembre.

Les rutes guiades estan programades per als dies següents:
-    Circuit 3 (7,6 km), 14 de setembre a les 18 hores. Sortida des de l’església.
-    Circuit 4 (10,4 km) 15 de setembre a les 18 hores. Sortida des de l’escola Polinyà.
-    Circuit 5 (13,8 km) 16 de setembre a les 17.30 hores. Sortida des de l’escola Roser Capdevila. 

A més a més, fins al 22 de setembre i en el marc de la celebració a Catalunya de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura,  es pot participar al Concurs fotogràfic Apunta’t al ClicMob!, a través d’Instagram. Tothom qui vulgui participar-hi haurà de publicar fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible amb les etiquetes #mobilitat2016 i #mobilitat2016_ATMbarcelona. Per a més informació sobre el Concurs, podeu consultar les bases al web del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Els premis són:

1. Estada a Port Ainé. Vàlid per a una estada d'una nit per a dues persones a l'Hotel Port Ainé en règim de dormir més esmorzar. Cal consultar disponibilitat abans de fer la reserva. Inclou el forfet d'un dia per a dues persones i una entrada al parc lúdic de Port Ainé.

2. Un dia a la Molina. Vàlid per a un forfet de dia per a dues persones. Vàlid per a una baixada en tubbing per a dues persones.

3. Un dia a Port Aventura. Vàlid per a dos bitllets combinats amb el parc Port Aventura. Inclou el desplaçament d'anada i tornada des de qualsevol estació de Rodalies de Catalunya. Inclou l'entrada d'un dia al parc.

Les fotografies que portin l'etiqueta #mobilitat2016_ATMbarcelona també optaran a un premi que consistirà en un abonament personal de transport per a tot l'any 2017.

Organització: Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i ATM de l’Àrea de Barcelona
Darrera actualització: 28.09.2016 | 07:30