Setmana Cultural del CFA El Roure, del 13 al 16 de febrer

Divendres, 3 de febrer de 2023 a les 00:00

El Centre de Formació per a persones Adultes El Roure torna a organitzar, un any més, activitats lúdiques i informatives obertes a tota la ciutadania.

El CFA – El Roure es prepara per a celebrar la 7a edició de la Setmana Cultural. Es tracta d’unes jornades pensades, no només per a l’alumnat del centre, si no també per a la població en general. Una oportunitat per a la ciutadania de conèixer aquest servei municipal i, per al centre, de crear comunitat.

La programació s’encetarà amb la inauguració, el 13 de febrer a les 17 h, de l’exposició de la il·lustradora polinyanenca Marina Bona. Es tracta d’una mostra de treballs del seu projecte personal Cuquina i que també podeu veure a Internet al web www.cuquina.com.

El 14 de febrer a les 17 h, hi haurà una xerrada sobre les compres segures a Internet. En aquesta xerrada, a càrrec de la Policia Local de Polinyà, es resoldran els dubtes sobre com, on i quina informació has de proporcionar a l’hora de comprar en línia per fer-ho de forma segura i evitar les estafes.

El dimecres 15 de febrer s’hi ha organitzat una marxa nòrdica a les 10 h. El punt de sortida serà el Casal de la Gent Gran. I, finalment, el dijous 16 a les 18 h, es farà una xerrada sobre el model d’habitatge cooperatiu a càrrec de La Dinamo Fundació, una entitat que treballa per fomentar i promoure la implantació del model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús com una alternativa als models convencionals d’accés a  l’habitatge.

Totes les activitats programades són gratuïtes i obertes a tothom. Només cal fer una inscripció prèvia al telèfon 93 713 14 21 o omplint aquest formulari.

Darrera actualització: 07.02.2023 | 15:05