Sant Jordi 2023 a Polinyà

Dilluns, 17 d'abril de 2023 a les 00:00

El mateix dia la plaça també acollirà la mostra d'entitats, una oportunitat per a conèixer la tasca que realitzen les associacions de Polinyà al llarg de l'any.

El Sant Jordi a Polinyà es tornarà a viure a la plaça de Vila. Enguany, però, amb una novetat important: se celebren conjuntament la fira de Sant Jordi i la Mostra d'entitats. Per tant, a més de les roses i els llibres, també hi hauran les entitats del municipi per a explicar i mostrar la seva activitat a la ciutadania. Tot plegat, de 10 a 14:30 h.

En relació amb Sant Jordi, a la plaça hi haurà un espai per als tallers on els infants (a partir dels 6 anys) podran crear roses a partir de retalls de feltre i dracs articulats. Es recomana que els nens i nenes estiguin acompanyats d'un adults durant l'activitat. A les 12 h, hi haurà l'hora del Conte a càrrec de Crisspeta i la història "Cuques, on sou?". Un conte per posar en valor les espècies amenaçades d'insectes i d'altres petits invertebrats a Catalunya.

Tallers per aprendre a fer servir un desfibril·lador

Polinyà compta amb set desfibril·ladors externs automàtics per a casos d'urgència que estan instal·lats a diferents carrers i equipaments del municipi. Aquests aparells es fan servir en cas de parada càrdio-respiratòria com a primer auxili i mentre arriba l'ambulància amb ajuda professional. Per al seu ús és recomanable tenir uns coneixements bàsics i, per aquest motiu, durant la diada de Sant Jordi, Creu Roja ha programat dues sessions informatives: a les 11 i a les 12:30 h. També s'hi farà una breu formació sobre reanimació cardiopulmonar. L'entrada és lliure per a tota la ciutadania només cal apropar-se a la carpa de Creu Roja abans de l'inici de la formació.

Darrera actualització: 17.04.2023 | 18:02