Puja al creuer de les 31es Jornades de la Gent Gran

Dilluns, 29 d'abril de 2024 a les 00:00

Les inscripcions a les activitats s'obriran el 6 de maig i el termini finalitza el 10 de maig.

Les Jornades de la Gent Gran de Polinyà arriben enguany a la 31a edició. Del 27 de maig al 2 de juny, el casal de la Gent Gran El Roure s’embarca en un creuer particular amb un munt d’activitats programades a bord.

Descarrega el programa complet

La festa d’inauguració serà el dilluns 27 de maig amb el brindis d’inici i l’espectacle “Com nos tornem!”, a càrrec de la perruquera dels versos de Sant Cugat. Un monòleg còmic amb recital xaró de poesies d’abans... Dites com abans!

Dimarts 28, hi haurà sessió de cinema amb la projecció de la pel·lícula Yucatán, a les 17:30 h.

Dimecres 29, a les 17 h, sessió especial de l’Escola de Salut amb el CAP de Polinyà per aprendre recursos per a exercitar la memòria.

L’alumnat d’acollida del CFA- El Roure també participen a les jornades compartint receptes dels seus països d’origen en tres sessions dedicades a la cuina internacional: el 27 de maig a l’asiàtica, el 28 de maig, a l’africana i el 29 de maig a la mediterrània. Totes tres es faran a les 10 h.

Dijous 30, a les 10 h, jornada esportiva amb una marxa nòrdica. Una oportunitat per a iniciar-se en aquesta disciplina que consisteix a incorporar uns bastons a la manera natural de caminar. A la tarda, bingo musical: una modalitat nova i original en què el cartó en lloc de números, té cançons a descobrir si es vol fer bingo.

Divendres 31, sortida marítima: un recorregut en vaixell pel Cap de Creus, des de Roses i amb parada a Cadaqués. La festa inclou dinar i ball a Roses. Aquesta activitat, que comença a les 8:30 h des d’El Roure, té un cost de 33 euros.

Dissabte 1 tindrà lloc el Festival de la Gent Gran. Una tarda divertida amb exhibicions de gimnàstica, balls, play-backs, sardanes, sevillanes, actuació del cor rociero, del grup de teatre Los Marchosos, acudits i moltes actuacions més.

Finalment, el diumenge 2 serà la festa de cloenda. Un dels actes principals, amb dinar, espectacle i ball. També s’hi farà el lliurament dels premis dels concursos i l’homenatge a les parelles que celebren les noces d’or.

Inscripcions

Per a participar a les activitats de les jornades cal inscriure’s entre el 6 i el 10 de maig al Casal de la Gent Gran El Roure (c. Ernest Lluch, 7) de dilluns a divendres d’11 a 13 h i de 16 a 19 h. Totes les activitats són gratuïtes excepte la sortida a Roses i Cadaqués que té un preu de 33 euros (inclou l’excursió en vaixell i el dinar) i el dinar de cloenda que té un cost de 10 euros. En el mateix període es podran fer les inscripcions als concursos que se celebraran del 13 al 17 de maig: joc de la granota, rummikub, cartes, dòmino, billar i petanca.

Darrera actualització: 25.04.2024 | 13:54