Primera convocatòria de beques per a esportistes individuals

Dijous, 14 de juliol de 2022 a les 09:00

Se subvencionaran aquelles despeses generades per la participació en competicions esportives: viatges, dietes, inscripcions i material fungible.

Amb l’objectiu de promoure l’esport i donar suport a projectes relacionats amb l’activitat fisicoesportiva i de competició, l'Ajuntament de Polinyà convoca les primeres beques per a esportistes individuals. El termini per a sol·licitar-les és del 18 de juliol al 30 de setembre.

Les beques serviran per a subvencionar les despeses generades per la participació en competicions esportives: viatges, dietes, inscripcions i material. Per a atorgar els ajuts es valoraran les competicions a les quals ha participat i els mèrits esportius aconseguits. La quantia de la beca dependrà de la valoració que es realitzi però, en qualsevol cas, l’import màxim per esportista serà de 1.000 €. 

Podran concórrer a la convocatòria d'aquestes beques els esportistes empadronats a Polinyà que competeixen a nivell individual i que compleixin amb els requisits següents:

  • Haver estat seleccionats per la federació catalana corresponent en alguna de les dues últimes temporades per a participar en proves estatals o internacionals o bé estar en possessió del títol vigent de campió o subcampió autonòmic de la categoria que li correspongui dins de la seva modalitat esportiva.
  • Disposar de la llicència federativa vigent, tramitada per la Federació de la corresponent modalitat. En el cas de Federacions en què la tramitació sigui per any natural, es disposarà la corresponent a l’any natural en curs.
  • No estar inhabilitat o tenir una sanció federativa per falta greu o sanció per expedient de dopatge.

Les bases de la convocatòria es poden descarregar en aquest enllaç.

Com tramitar la sol·licitud

La sol·licitud d'una de les beques per a esportistes individuals s'ha de fer a través de la seu electrònica a partir del 18 de juliol i fins al 30 de setembre. Si teniu dubtes podeu trucar al departament d'Esports al telèfon 93 713 01 41.

Darrera actualització: 14.07.2022 | 10:35