Polinyà torna a reivindicar la llibertat i igualtat de les dones en el 8M

Dijous, 23 de febrer de 2023 a les 09:00

L'entitat Dones de Polinyà tornarà a organitzar el sopar i la caminada per la Igualtat.

Polinyà celebrarà el 8M amb un seguit de propostes de caràcter reivindicatiu i festiu. Les primeres activitats seran les organitzades per Dones de Polinyà. El 3 de març es farà el sopar de les dones amb autobús gratuït des del PAS fins al restaurant. El preu és de 38 euros per a les no sòcies i cal fer la inscripció prèvia el dimarts, dimecres o divendres de 17 h a 20 h al Centre Cívic.

També es torna a organitzar la caminada per la Igualtat, el diumenge 5 de març, amb un recorregut d'aproximadament 8 km que alternarà la zona urbana amb la natural. Per a participar-hi cal fer la inscripció prèvia a través d'aquest formulari en línia. En acabar el recorregut, a la plaça de la Vila, es farà entrega d'un obsequi i Dones de Polinyà oferirà un esmorzar per a tots els participants.

El dimecres 8 de març, Dia Internacional de les Dones, es farà la lectura del manifest a les 12 h a la plaça de la Vila. I a la tarda, a les 18 h al Roure, la companyia Teatreacció representarà l'obra Dona igual.

Taula rodona sobre desigualtats de gènere

L'alumnat de primer de batxillerat de l'Institut Polinyà organitza una taula rodona sobre desigualtats de gènere el 8 de març de 12:30 h a 13:30 h al centre cívic de Polinyà. Aquesta activitat té la voluntat de desconstruir els discursos dicotòmics occidentals sobre la diferència sexual i conscienciar de les desigualtats que creen aquests en el nostre dia a dia.

En aquesta activitat només podran assistir les 50 primeres persones que confirmin la seva assistència. Per fer-ho cal que envieu un correu electrònic a vadedesigualtatsdegenere@gmail.com fent constar: “Assistència_nom i cognoms”. En el cas que hagueu confirmat assistència i finalment no pugueu, caldrà que envieu de nou un correu fent constar  “Cancel·lació_ nom i cognoms.

Tallers sobre salut per a dones al CAP

El CAP Polinyà se suma a la commemoració del 8M amb dos tallers sobre salut pensants especialment per a les dones. El 7 de març la referent de benestar emocional, Ángeles Castillo impartirà el taller Autocura emocional per a dones. L'entrada és lliure i es farà a les 18:15 al Roure. El segon taller s'impartirà el 14 de març de la mà de la nutricionista Laura Pastor que parlarà sobre l'alimentació en clau femenina. També es farà al Roure a les 18:15 h.

Darrera actualització: 24.02.2023 | 10:01

Imatges