Polinyà tindrà el curs que ve una tercera escola

Divendres, 4 de març de 2011 a les 00:00
Del 14 al 25 de febrer de 2011 es va fer el període de preinscripció a l'ensenyament obligatori, és a dir per als nens i nenes de 3 a 16 anys.

Del 14 al 25 de febrer de 2011 s'ha obert el període de preinscripció a l'ensenyament  obligatori, és a dir per als nens i nenes de 3 a 16 anys.

Degut a l'elevat nombre d'infants que el curs que ve han de escolaritzar-se a P-3, a Polinyà es posarà en marxa un nou centre educatiu el curs 2011-12. Al centre, que és competència de la Generalitat, estava previst que es pogués cursar educació Infantil, Primària i ESO, ja que paral·lelament a Polinyà també és necessària una ampliació de l'institut. Però aquest aspecte encara no és definitiu ja que en les darreres setmanes el Departament d'Ensenyament ha comunicat a l'Ajuntament que aquest tema està en fase d'estudi i s'acabarà de perfilar en els propers mesos. L'Ajuntament ha demanat una reunió amb la Direcció General de Centre Públics de la Generalitat per aclarir la situació.

Inicialment, per poder atendre la demanda d'engany, l'escola s'ubicarà provisionalment i fins que es disposi del nou edifici, en els mòduls dels terrenys limítrofes amb la Masia de Can Serra, accessibles des de l'Avinguda i el Camí de Can Serra. Només hi haurà les classes de P-3, dels infants nascuts l'any 2008.

El nou edifici es construirà als terrenys del final del carrer major, prop del Camí del Padró, que l'Ajuntament va cedir fa dos anys a la Generalitat.

Per poder distribuir més equitativament els alumnes en cadascuna de les tres escoles, el municipi compta amb 3 zones de preferència per l'accés a cadascun dels tres centres que li pertoca de referència. Aquesta zonificació escolar s'ha dissenyat en consens entre l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, així com amb els equips directius de les tres escoles públiques del municipi. Aquesta zonificació no obliga a la preinscripció en un centre concret, si bé prioritza l'accés a aquells infants empadronats en la zona adscrita al centre.

Calendari

15 de març de 2011

Publicació de les llistes baremades de sol·licituds i sorteig per determinar l'ordre de les sol·licituds

 16, 17 i 18 de març de 2011

Termini per presentar reclamacions

2 de maig de 2011

Publicació de les llistes d'alumnat admès

del 6 al 10 de juny de 2011

Període de matriculació

 

Darrera actualització: 04.03.2011 | 02:47