Polinyà recupera les Jornades de la Gent Gran

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 10:00

Després de dos anys sense aquest homenatge al col·lectiu de més edat de Polinyà, el casal El Roure torna a celebrar una setmana de festa, tallers i activitats.

Les Jornades de la Gent Gran són l’homenatge de Polinyà als més grans. I després d'una interrupció de dos anys com a conseqüència de la pandèmia es reprenen en el format habitual d'una setmana  durant la qual s'hi ofereixen un munt d’activitats que es portaran a terme al Casal de la Gent Gran El Roure, excepte aquelles organitzades amb la col·laboració del PAS que es faran al poliesportiu. 

Inscripcions

Per a participar-hi cal fer la inscripció al casal abans del 20 de maig, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Totes les activitats són gratuïtes excepte el dinar de la sortida a la Garrotxa, que té un preu de 13 euros, i el dinar de fi de festa que tindrà un cost de 4 euros per a aquells que s’hi apuntin.

Les activitats que trobareu al programa són d’allò més diverses amb novetats com l'exposició sobre la història del cinema, la marxa nòrdica o les danses obertes per a tothom. Però tampoc hi faltaran les activitats més arrelades: la trobada de corals, el festival de la gent gran i el gran dinar de cloenda. Consulta el tríptic informatiu amb la programació completa

Homenatge a les parelles que celebren les noces d'Or

Una de les novetats d'enguany és l'homenatge que es dedicarà a aquelles parelles que celebren els 50 anys de casats. A totes elles se les farà un homenatge a el 29 de maig durant la festa de cloenda de les jornades. Si sou una d'aquestes parelles o en coneixeu alguna, si us plau, poseu-vos en contacte amb el casal al telèfon 93 728 33 51.

Inscripció als concursos

Els concursos del joc de la rana, el rummikub, les cartes, el dòmino, el billar i la petanca es faran del 16 al 20 de maig. La inscripció també s’ha de fer al casal de la Gent Gran El Roure. L’entrega de premis es farà durant el dinar de cloenda de les jornades.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 12:03