Polinyà es prepara per al Carnaval: 18 i 19 de febrer

Dimecres, 18 de gener de 2023 a les 00:00

La rua de comparses serà dissabte mentre que el concurs infantil de disfresses es farà diumenge acompanyat d’un espectacle matinal amb Els Farsants.

La rua es farà el 18 de febrer a les 17 h amb sortida a l’avinguda de Sabadell – davant de l’escola bressol Ginesta – i amb el següent recorregut: Onze de Setembre, carretera del Ramal, Balmes. Ernest Lluch, rambla de Rafael Casanova, Montserrat Roig, avinguda de Sentmenat, carrer Pirineus i plaça de la Vila. Serà a la plaça on es farà el lliurament de premis a les tres millors comparses – 300 € per a la primera, 200 € per a la segona i 100 per a la tercera –, a la millor carrossa – 250 € – i a la comparsa més divertida – 150€ –.

Per a participar com a comparsa cal que aquesta estigui formada, com a mínim, per 10 persones que representin una temàtica concreta. Podeu consultar la normativa completa aquí. La inscripció es pot fer fins al 10 de febrer a la seu electrònica de l'ajuntament. Per a més informació o dubtes podeu contactar amb el departament de Cultura al telèfon 93 713 01 41.

Carnaval infantil

Diumenge 19 de febrer a les 12h se celebrarà el Carnaval infantil a la plaça de la Vila. Hi haurà ball i animació infantil amb Els Farsants i qui vulgui es podrà inscriure al concurs de disfresses tant individual com de grup. La inscripció es farà el mateix dia a la plaça. Per a participar al concurs individual cal tenir menys de 14 anys i, pel que fa als grups, com a mínim el 50% dels seus integrants han de ser també menors de 14. Consulteu les normes de participació aquí.

Una rua accessible

Enguany la principal novetat és que l’organització ha vetllat per fer accessible la rua per tal que tots els infants i adults amb mobilitat reduïda hi puguin assistir. Per aquest motiu, el recorregut inclou un espai reservat per a aquestes persones i amb personal degudament identificat que estarà ubicat a la cantonada del carrer Onze de Setembre amb el carrer Pirineus. Totes les persones que ho necessitin hi podran accedir amb un màxim de dos acompanyants. i s'hi podrà accedir tant amb cadira de rodes com amb escúters.

Darrera actualització: 06.02.2023 | 15:00