Obertes les inscripcions a la primera Cursa Interempreses

Dimarts, 26 de juliol de 2022 a les 09:00

L’Ajuntament de Polinyà, en el marc del projecte AMERC Empresa Saludable, organitza la primera edició de la Cursa Interempreses Can Gavarra. Serà el dissabte 1 d’octubre i les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes.

La Cursa Interempreses de Can Gavarra és un esdeveniment esportiu obert a tots els botiguers, autònoms i treballadors i treballadores de petites, mitjanes i grans empreses que composen l’Eix de la Riera de Caldes (Sentmenat, Palau-solità  i Plegamans, Caldes de Montbui, Santa Perpètua de Mogoda, La Llagosta i Polinyà). S’hi podrà participar en categoria individual o per equips. I també es podrà escollir entre el recorregut llarg de 8,64 km o el curt, que tindrà una distància de 6,40 km. D’aquesta manera es vol aconseguir fer una cursa per a tots els públics, siguin o no corredors habituals. També hi hauran activitats infantils perquè la canalla hi passi el matí.

Recorregut llarg

Recorregut curt

Inscripcions per a equips

En aquesta cursa s’hi accepten les inscripcions per equips que podran estar formats per un mínim de dues persones i un màxim de quatre. Poden ser masculins, femenins o mixtes i tots els components de l’equip hauran de córrer la mateixa distància.

Consulta el reglament de la Cursa Interempreses Can Gavarra per conèixer tots els detalls de la prova.

Inscriu-te ara! És gratuït.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 14:28