Obert el termini perquè els majors de 36 anys sol·licitin un ajut per al lloguer

Dijous, 13 d'abril de 2023 a les 00:00

Aquests ajuts s’adrecen a arrendataris amb dificultat amb l’objectiu de prevenir l’exclusió social residencial

Les persones majors de 36 anys poden sol·licitar, fins al 12 de maig, un ajut per pagar el lloguer. Són unes prestacions que ofereix la Generalitat per ajudar a pagar el lloguer a arrendataris amb dificultats amb l’objectiu de prevenir l’exclusió social residencial. Alguns dels requisits principals, a banda de tenir més de 36 anys, són estar al corrent dels pagaments i que la unitat de convivència tingui una font regular d'ingressos per poder pagar el lloguer i que aquests no sobrepassin els 23.725,79 €.

El lloguer no pot superar els 900 euros mensuals, o els 450 en cas de tractar-se d’una habitació. L’import de la subvenció variarà entre el 20% i el 40% depenent de si l'esforç per pagar el lloguer. Així, l'ajut concedit pot variar entre els 240 € i els 2.400 € anuals segons aquest factor.

La sol·licitud es pot fer de manera virtual al web de l'Agència de l'Habitatge o bé presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (plaça de la Vila, 1). Per fer-ho presencialment cal demanar cita prèvia amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Prèviament, sense cita prèvia, podeu recollir a l’OAC la documentació a omplir.

Darrera actualització: 13.04.2023 | 10:37