Obert el termini per a sol·licitar les beques Oportunitats per a activitats d’estiu

Divendres, 3 de març de 2023 a les 00:00

Fins al 30 d'abril les famílies podran demanar aquesta línia d'ajuts per a la inscripció a casals i campus de tecnificacions

L’Ajuntament posa en marxa una nova convocatòria de les beques Oportunitats que posen a l’abast de les famílies tres línies diferents d’ajudes econòmiques: activitats d’estiu, activitats extraescolars i de suport escolar. Aquestes beques compten amb una partida econòmica de 60.000 euros. En el 2022, es van concedir 304 beques Oportunitats per a joves i infants de 107 famílies de Polinyà.  En total es van concedir 54.948,12 € repartits en les tres línies d’ajudes.

La novetat d’enguany és que s’obren dues convocatòries diferents. Primer, s’obre la línia d’ajudes destinades a les activitats d’estiu: casals i campus de tecnificació. La sol·licitud d’aquestes beques es podrà fer des de l’1 de març i fins al 30 d’abril. D’aquesta manera les famílies interessades podran saber si tenen concebuda una beca i en quin percentatge abans de fer la inscripció a l’activitat escollida.

La convocatòria per a les altres dues línies d’ajudes, les destinades a les extraescolars i al suport escolar, s’obrirà el 5 de juny i el termini finalitzarà el 20 d’octubre. En aquest període, en el cas de no haver-la sol·licitat en la primera convocatòria, es podrà continuar sol·licitant l’ajut destinat a les activitats d’estiu.

Per a demanar una beca per a activitats d'estiu cal que el jove o infant s'hagi inscrit en algun dels casals d'estiu o tecnificacions esportives i de lleure cultural i juvenil organitzats a Polinyà. Les bases reguladores de la convocatòria amb els requisits i les condicions es poden consultar aquí. La sol·licitud s’ha de fer a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. En cas de dubte o dificultats per al tràmit podeu contactar amb l’Oficina de Serveis a les Persones al 93 713 01 41.

 

Darrera actualització: 06.03.2023 | 14:01