Noves àrees de ‘Petó i adeu’ a les escoles de Polinyà

Dijous, 15 de febrer de 2024 a les 14:00

N'hi haurà davant l'escola Roser Capdevila, de les escoles bressol i a l'entrada d'El Grup.

L’Ajuntament ha habilitat una àrea de ‘Petó i adeu’ a l’entorn dels centres educatius. Es tracta d’un espai d’aparcament amb un horari establert perquè les famílies puguin deixar els nens i nenes a les escoles sense haver de baixar del cotxe. L’objectiu és que el ‘Petó i adeu’ funcioni com una parada ràpida on arribes, baixes i te’n vas. I d’aquesta manera no s’obstaculitzi el trànsit.

L’horari en què funcionarà s’ha adaptat a l’entrada i sortida de l’escola, per tant, serà de 8 a 17:30 h. Fora d’aquest horari està prohibit aparcar-hi.

On s’han col·locat les àrees de ‘Petó i adeu’

Les noves àrees de ‘Petó i adeu’ s’han instal·lat a l’escola Roser Capdevila i a les dues escoles bressol municipals. En el cas de les EBM funcionaran com a zona reservada d’aparcament perquè les famílies puguin acompanyar els infants als centres. També se n’ha instal·lat una a l’entrada d’El Grup, en aquest cas amb un horari de 17 a 19:30 per a les activitats de tarda que s’hi organitzen. A l’escola de la Vila no està previst ubicar-ne cap perquè ja compta amb una àmplia zona d’aparcament.   

Darrera actualització: 15.02.2024 | 14:16