Ple extraordinari per a designar les persones integrants de les meses electorals

Dimarts, 2 de maig de 2023 a les 15:00

Dimecres 3 de maig a les 18:30 h es farà el sorteig de les persones que integraran les meses electorals en les properes eleccions municipals del 28 de maig

El ple de l'Ajuntament celebrarà dimecres 3 de maig a les 18:30 h, a la sala de plens de la casa consistorial, una sessió extraordinària per a realitzar el sorteig de les persones que integraran les meses electorals en les properes eleccions municipals del 28 de maig. La sessió és oberta a tota la ciutadania.

El sorteig es realitzarà amb l'ajut d'un aplicatiu informàtic que designarà les persones que prendran part en les meses electorals del 28 de maig entre aquelles que figuren al cens electoral, majors de 18 anys i menors de 70 i que tinguin la els estudis previstos a la llei. Les persones seleccionades, tan titulars com suplents, rebran als seus domicilis una notificació al llarg de la mateixa setmana i disposaran de set dies per presentar al·legacions davant la Junta Electoral de la zona sobre les causes per les quals no poden ser membres de la mesa electoral.

L'Ajuntament de Polinyà ha habilitat el web polinya.cat/ajuntament/eleccions-municipals-2023 perquè la ciutadania pugui consultar tota la informació relacionada amb els comicis del proper 28 de maig.

Darrera actualització: 03.05.2023 | 17:54