El 17 de juny es constitueix el nou Ajuntament al Roure

Divendres, 16 de juny de 2023 a les 00:00

La sessió és pública i es podrà seguir, també, a través del canal de Youtube de l'Ajuntament.

El dissabte 17 de juny, a les 12 h, tindrà lloc a la sala d'acte d'El Roure (c/ Ernest Lluch, 7) el ple extraordinari de constitució i presa de possessió dels regidors i regidores per al mandat 2023-2027 i la investidura del nou alcalde. En el decurs de l'acte, que es podrà seguir en directe, és previst que Javier Silva Pérez, del PSC, sigui elegit alcalde de Polinyà.

Tal com estableix la Llei de règim electoral general, un cop celebrades les eleccions municipals del dia 28 de maig d'enguany les corporacions municipals s'han de constituir, en sessió pública, el 17 de juny. Dintre dels 30 dies següents a la constitució de la corporació tindrà lloc la celebració de la sessió extraordinària del ple per determinar l'organització i el funcionament del nou Ajuntament.

Un consistori amb majoria socialista i cinc grups municipals

Els resultats de les eleccions municipals a Polinyà deixen un consistori amb majoria socialista i amb representació cinc forces polítiques. Així, el PSC, la força més votada, obté 8 regidors. Junts, se situa com a segona força amb dues regidores. La tercera posició és per Polinyà En Comú Podem, que obté 1 regidora. VOX entra per primera vegada al consistori polinyanenc amb un regidor i, finalment, ERC manté un regidor.

Darrera actualització: 16.06.2023 | 13:31