Mesures activades pel risc de calor intensa

Dimarts, 11 de juliol de 2023 a les 00:00

Es donarà accés gratuït a la piscina del PAS a aquells col·lectius més vulnerables a la calor i es manté El Roure obert com refugi climàtic i amb un punt d'hidratació gratuït.

Protecció Civil ha activat l’ALERTA del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per calor molt intensa dimarts a partir del migdia gairebé arreu del país. Per aquest motiu, l'ajuntament de Polinyà ha activat diverses mesures per a pal·liar els efectes de la calor en aquells col·lectius més vulnerables.

Les persones més grans de 60 anys (nascudes al 1963 o abans) empadronades a Polinyà, així com les dones embarassades i persones amb una qualsevol discapacitat superior al 33% o amb malalties cròniques, podran accedir gratuïtament a la piscina del PAS puguin accedir gratuïtament a la piscina del poliesportiu.

Quan hi serà gratuït l'accés?

L'accés a la piscina del PAS serà gratuït sempre i quan Protecció Civil de la Generalitat activi el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en fase 2 d'alerta per onada de calor, fins al 31 d'agost. Si es tenen dubtes sobre si aquest és el cas, aquesta informació es pot consultar al web de Protecció Civil o podeu fer la consulta a la Policia Local al telèfon 93 713 08 17.

El Roure, refugi climàtic per a la gent gran

El Casal de la Gent Gran es mantindrà obert de 10 a 20 h ininterrompudament. La previsió és mantenir obert aquest equipament en episodis d'onades de calor com la que estem vivint aquests dies. D'aquesta manera el casal es reforça com a refugi climàtic per a la gent gran. A més, s'ha previst que durant aquests episodis de calor el Casal de la Gent Gran El Roure disposi d'un punt d'hidratació gratuït per als usuaris i usuàries.

Darrera actualització: 11.07.2023 | 13:18