Mari Carmen Gàmez Delgado, convidada d’honor de la Festa Major

Divendres, 7 de juliol de 2023 a les 00:00

A la recepció tradicional de la Festa Major també es van homenatjar entitats i comerços que han celebrat els 25 i els 50 anys al municipi

Mari Carmen Gàmez, alcaldessa de Polinyà des del 1987 fins al 1995, ha estat nomenada convidada d’honor de la Festa Major 2023 per la seva implicació política i personal en la millora del municipi. L’alcalde de Polinyà, Javier Silva, l’ha descrita com “una persona que ha estat sempre compromesa amb Polinyà, tant des de l’Alcaldia com des d’altres àmbits. Una companya amb la qual és un plaer parlar, debatre i escoltar tot el que pot aportar”.

Amb aquest reconeixement, l’Ajuntament vol valorar i reconèixer la trajectòria, la feina i la dedicació dels veïns i veïnes de Polinyà.

El Grup de Polinyà homenatjat per 50 anys d’activitat en el lleure

L’entitat més longeva a la qual s’ha homenatjat en aquest acte institucional de la Festa Major, ha estat El Grup de Polinyà que fa 50 anys que treballa en l'àmbit del lleure infantil i juvenil i de suport a les famílies del municipi.

El Club de petanca i Enganxes Vallès reconeguts per 25 anys d’activitat

La recepció de la Festa Major també és un moment per a celebrar la trajectòria d’entitats i comerços de Polinyà. Aquest any, s’ha fet entrega d’una placa de reconeixement a dues entitats esportives que celebren el 25è aniversari: Club petanca i Enganxes Vallès.

CVS Veterinari i Isabel Jaimez Mercado, també reconegudes en l’àmbit comercial

Durant l’acte es va recnonèixer la trajectòria comercial de CVS Veterinari, que fa 25 anys que va obrir a Polinyà. I, també en el sector comercial, es va fer entrega d’una placa a Isabel Jaimez Mercado, recentment jubilada, en agraïment a una vida professional de servei comercial al capdavant del bar Baviera.  

Per últim, també es va fer entrega d’una placa d’agraïment a les pregoneres de la festa d’enguany: Anna Bel, Elisenda i Magda Solà i Fabà, que avui seran les encarregades de donar el tret de sortida al cap de setmana de Festa Major.

Darrera actualització: 07.07.2023 | 11:00