Llorenç Solà Bernaus, convidat d'honor a la Festa Major de Polinyà

Divendres, 8 de juliol de 2022 a les 11:00

A la recepció tradicional de la Festa Major també es van homenatjar comerços i entitats de Polinya amb 50 anys o més d'història a Polinyà.

Llorenç Solà Bernaus va ser nomenat convidat d'honor de la Festa Major de 2022 per la seva feina en la promoció del ball de gitanes del Vallès i en la defensa del patrimoni cultural del territori. Solà és president de l’Agrupació de Colles del Ball de Gitanes del Vallès des d'on treballa per fer visible aquesta dansa popular que és una de les més antigues de Catalunya. Aquesta és la primera vegada que es fa entrega d'aquest títol de convidat d'honor amb l'objectiu de convertir aquesta iniciativa en una tradició  que serveixi per a valorar i reconèixer la trajectòria i la feina en l'àmbit cultural de veïns i veïnes de Polinyà.

Can Coll i l'estanc Marsal reconeguts per més de 50 anys de comerç

La recepció de la Festa Major també serà un moment per a celebrar els 50 anys de trajectòria dels negocis de Polinyà. En aquest primer any s'ha fet entrega d'una placa de reconeixement al restaurant Can Coll que fa 57 anys que es va inaugurar i a l'estanc Marsal que en fa 63 que va obrir les portes.ç

50è aniversari de l'AMPA Pere Calders

A l'AMPA Pere Calders, que aquest any celebra el cinquantè aniversari, també se li va fer entrega d'una placa en agraïment a la tasca associativa en l’àmbit de l’educació des del 1972. Van recollir la placa un dels membres de la primera junta de l'entitat, el senyor Miguel Ferré, i una de les membres de la junta actual, la senyora Ana Maria Sánchez León.

Per últim, també es va fer entrega d'una placa d'agraïment a la pregonera de la festa d'enguany, Maria Rosa Rosell Segarra que avui serà l'encarregada de donar el tret de sortida als 4 des d'activitats.

Darrera actualització: 08.07.2022 | 12:42