Les obres finançades pels Fons de l'Estat a Polinyà ja han finalitzat

Dimarts, 14 de desembre de 2010 a les 00:00
El passat 14 de desembre la subdelegada del govern, Montserrat Garcia Llovera, acompanyada de l'alcaldessa, Pepita Pedraza, del regidor d'Obres i Servei, Francisco Arroyo i de la regidora de Promoció Econòmica, Solidaritat i Dona, Mayka Acosta, van visitar les obres acabades dels dos projectes finançats amb els Fons Estatals.

L'Ajuntament de Polinyà ha rebut 800.318 euros per executar els dos projectes i, a més, s'han pogut destinar 160.385 euros als serveis relacionats amb les escoles bressol municipals.

Garantir l'accessibilitat a les dependències de Serveis Socials

Un dels projectes consisteix en l’adequació del local de l’Àrea d’atenció a les persones per garantir-ne l’accessibilitat. Aquest projecte té un pressupost de  230.174 € (incloent-hi l’obra i el mobiliari).

El local propietat municipal de 250 m2, situat als baixos de l’edifici d’habitatges de nova construcció del carrer 11 de Setembre és la nova seu dels Serveis Socials de l’Ajuntament que anteriorment estaven ubicats en un local de lloguer amb difícil accés a les persones amb mobilitat reduïda. Aprofitant les dimensions del local, en aquest espai també s’hi traslladaran en breu altres serveis de l’Àrea d’Atenció a les persones, que actualment estan a la primera planta de l’Ajuntament.
Les obres, adjudicades a l’empresa IMAGA PROYECTOS Y CONSTRUCCIONES, SA per 182.221,64 €,  van finalitzar a l’octubre. El projecte va ocupar  22 persones, de les quals 1 és de l’empresa i 21 de nova contractació.


Recuperació i adequació del camí del Parc de la Riera
El segon projecte finançat pels Fons de l’Estat ha consistit en la recuperació del camí del Parc de la Riera, amb un pressupost de 409.759 € (que inclou l’obra i el mobiliari urbà). Les obres s’han executat per l’empresa OBRES I SERVEIS ROIG per un import de 373.265,61 €.

Les obres, que van finalitzar a principis d’octubre han ocupat 14 persones, de les quals 12 són de l’empresa i 2 són de nova contractació.

El projecte ha consistit en la urbanització i condicionament del camí, així com de la instal·lació d’enllumenat públic. A més, en el recorregut del camí també s’han adequat els entorns per instal•lar-hi una zona de jocs infantils i un skate park.

Darrera actualització: 19.01.2011 | 07:03

Imatges