L’emoció del retrobament impregna la Festa Major 2022

Dimecres, 29 de juny de 2022 a les 10:00

La Festa Major, la de sempre, torna després de tres anys amb un programa sense restriccions per la pandèmia i amb la recuperació de la majoria d’activitats.

L’activitat de la festa es concentrarà en tres escenaris: l’espai familiar Els Plataners que com sempre estarà ubicat al parc de la Riera, darrera del PAS, la plaça de la Vila que acollirà dos escenaris i l’Espai Jove de la festa que tornarà a ocupar la pista poliesportiva del parc de la Riera. Les atraccions de fira estaran ubicades on habitualment, al costat del CAP. El programa es pot descarregar en aquest enllaç.

Maria Rosa Rosell obrirà la festa com a pregonera

A Maria Rosa Rosell li costa passar desapercebuda a Polinyà, ha estat mestra de molts dels veïns i veïnes de Polinyà durant els 40 anys que va treballar a l’escola Pere Calders. A més, ha estat molt activa dins el moviment associatiu del municipi, sobretot des de la Germandat, on ha format part del grup de ball de gitanes i del de teatre entre d’altres. Per la seva vinculació amb la vila i aportació a la vida educativa i social serà la pregonera de la Festa Major d’enguany.

Repeteixen els clàssics

Si aquesta havia de ser una festa com les de sempre no hi podien faltar ni el tobogan aquàtic, ni la festa de l’aigua i de l’escuma, ni els Versión Imposible que ja s’han convertit en un clàssic. També repetirà per segon any consecutiu l’Orquesrta Maribel amb els hits més ballables dels 80. També tindrem havaneres però aquest any en femení amb les Anxovetes.

L’escenari de l’Espai Familiar Els Plataners acollirà els Atrapasomnis, els Ambauka i els Xiula. També podrem veure el musical “La màgia del senyor Walt” amb els youtubers Maria Damer i Carlos Ambros. Tot plegat amb tallers i activitats infantils tots els dies de 17 a 20 h.

Tampoc hi faltarà el teatre i l’humor gràcies a Judit Martín i Jordi Soriano que portaran a Polinyà l’espectacle “2 que improvisen”. I la màgia vindrà a càrrec dels Il·lusionadors amb un espectacle de màgia de primer nivell.

Tribut a Queen amb Momo

Un dels plats forts de la festa serà el tribut a Queen, una de les bandes més representatives del segle XX. El responsable de l’espectacle és Momo, un artista de reconeixement internacional que amb la seva banda han estat l’únic grup de parla hispana en actuar a la XXIV Convenció de Fans de Queen a Anglaterra. Fins i tot el mateix guitarrista de Queen va afirmar que Momo “és un artista que li hauria encantat a Freddie, té una qualitat descarada, no coneix la por i canta com el mateix diable”. Momo va ser el protagonista de la versió espanyola del musical “We will rock you”. Amb la seva banda farà vibrar Polinyà amb un concert ple de força, color i rock.

Tres dies de Festa Jove

El pregó jove obrirà les activitats pensades per al col·lectiu jove el divendres 8 a la mitjanit. Tampoc hi faltarà la batucada Brincadeira que acompanyarà el correbars organitzat per l’associació juvenil VIP’s. Xavalla, l’altra entitat juvenil del municipi, tampoc hi faltarà amb l’empalmada jove que allargarà la festa fins al matí de dissabte i l’acabarà amb xurros i xocolata. Diumenge, l’últim dia de la Festa Jove, ens acomiadarem amb una de les millor sessions de DJ que es poden traslladar des del sud d’Espanya amb Inmita Palmera, Javi Torres i Micky Rodríguez.

Venda de samarretes i tiquets per a la paella popular

Enguany també hi haurà marxandatge de la festa: samarretes, ventalls i barrets. El preu de la samarretes és de 4 euros mentre que la resta d'elements tindran un preu d'1 euro. La venda es farà al Centre Cívic des de dimarts 5 de juliol fins al dijous 7, de 16 a 20 h. La resta de dies, del 8 a l'11 de juliol, també es podran comprar a la plaça de la Vila en els horaris següents:

  • 8 de juliol de 17 a 22 h
  • 9 de juliol d'11 a 15 h i de 18 a 22 h
  • 10 de juliol d'11 a 15 h i de 18 a 22 h
  • 11 de juliol de 18 a 21 h

Talles disponibles:

  • Samarretes rectes: talles S, M, L, XL, 2XL
  • Samarretes entallades: talles S, M, L, XL
  • Samarretes per a infants: talles 6 i 10

Els tiquets de la paella popular, que tenen un preu d'un euro, es vendran al Centre Cívic des del 4 fins al 7 de juliol de 16 a 20 h. En cas de quedar-ne també se'n vendran a la plaça de la Vila en el mateix horari que el marxandatge.

Darrera actualització: 04.07.2022 | 15:13