L'alcalde i el regidor de Promoció econòmica visiten Sant Cugat per conèixer el funcionament de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa

Divendres, 7 d'octubre de 2011 a les 00:00
Els ha rebut el tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, i la regidora Sílvia Cazorla

Una delegació de l'ajuntament de Polinyà -encapçalada per l'alcalde, Ramon Mayoral, i pel regidor de promoció econòmica, Manuel Soto- van visitar dijous Sant Cugat per interessar-se pel funcionament de l'Oficina municipal d'Atenció a l'Empresa (OAE). El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació de Sant Cugat, Carles Brugarolas, i la regidora Sílvia Cazorla, van rebre l'alcalde i el regidor, els van acompanyar durant la visita a l'OAE i es van reunir per explicar el funcionament d'aquesta oficina.

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa de Sant Cugat es va crear l'any 2009 per centralitzar en una única finestreta tots els serveis que l'Ajuntament ofereix a les empreses. L'objectiu és simplificar els tràmits burocràtics i els seus deures administratius, oferir informació, agilitzar la tramitació d'expedients i apropar els serveis municipals a les empreses.

L'alcalde va manifestar a l'ajuntament de Sant Cugat la seva voluntat de conèixer el funcionament d'aquesta oficina ja que des de Polinyà es vol treballar estretament amb l'empresariat i els agents econòmics per dinamitzar el municipi i reactivar l'activitat econòmica. L'alcalde va agrair als representants de l'ajuntament de Sant Cugat la seva acollida i va manifestar que la visita havia estat del tot profitosa.

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, es va mostrar molt satisfet de comprovar que altres municipis s'interessen pel funcionament de l'OAE i va manifestar que per l'ajuntament de Sant Cugat aquesta oficina té una importància estratègica ja que amb l'OAE volen ser còmplices amb els emprenedors i empresaris, facilitar la seva instal·lació al municipi i ajudar-los en tot allò que els calgui.

Darrera actualització: 07.10.2011 | 03:32