L’Ajuntament de Polinyà farà arribar un obsequi als infants amb motiu de Sant Jordi

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 00:00

La xarxa de voluntariat, juntament amb personal i regidors de l’Ajuntament distribuiran els paquets durant la diada

Atesa la situació d’excepcionalitat que obligarà la ciutadania a viure un Sant Jordi ben atípic, l’Ajuntament ha decidit posar el seu granet de sorra per fer-ne una diada especial i mantenir-ne el caràcter.

Fa dies que l’equip municipal treballa per fer i organitzar els obsequis, que seran diferents segons la franja d’edat a la qual van dirigits. En total, es repartiran 1.371 lots entre els nens i nenes de 0 a 12 anys del municipi (tots aquells que fan fins a 6è de primària, és a dir, que fan els 12 aquest any). Cada obsequi té material escolar, de dibuix i pintura, i , en aquells que són per a més de tres anys, un llibre.

L’obsequi anirà acompanyat d’un agraïment de l’alcalde, Javier Silva Pérez, dirigit a tots els nens i nenes del municipi, en reconeixement al seu esforç per matenir el confinament i, per tant, per frenar la pandèmia de la COVID-19.

Concurs de balcons i Hora del Conte per celebrar Sant Jordi

Una altra de les iniciatives portades a terme per l’Ajuntament és el primer concurs de decoració de balcons de Sant Jordi. Atès que s’han convertit en escenaris improvisats, la proposta ara és transformar-los per celebrar la diada plegats.

A més, també s’ha programat la tradicional Hora del Conte de Sant Jordi amb la rondallaire Clara Gavaldà, però aquest cop, es podrà seguir pel canal de l’Ajuntament a Instagram en directe a les 17 h.

 

Darrera actualització: 22.04.2020 | 18:52