L'Ajuntament convoca la licitació del servei de bar de la zona esportiva del Turó

Dijous, 31 de març de 2022 a les 08:00

Les ofertes es podran presentar fins al 22 d'abril.

L'Ajuntament de Polinyà licita el servei de bar-restaurant ubicat a la zona esportiva del Turó i que dona servei a les persones usuàries del camp de futbol, de la piscina descoberta municipal, de la pista poliesportiva i dels horts municipals. El contracte tindrà una durada de vuit anys amb possibilitat de pròrroga fins a un total de 10.

Quins en són els requisits?

Trobaràs tota la informació – tant el plec de clàusules administratives com el de prescripcions tècniques – al perfil del contractant de l'Ajuntament de Polinyà. També hi ha l'opció de recollir la informació a l'Ajuntament (plaça de la Vila, 1).

Preu per a l’adjudicatari:

A la licitació s'hi estableix un cànon mínim de 4.182,17 € que l'adjudicatari haurà d'abonar a l'Ajuntament. Pots fer una millora a l'alça d'aquest import com a part de l'oferta.

És necessària una inversió?

Es demana una inversió a l’adjudicatari que es pot consultar a la clàusula 4 del plec de clàusules administratives.

Com presento una oferta?

  1. Prepara la documentació que es demana i omple els formularis que pots descarregar al perfil del contractant.
  2. Tanca tota la documentació en un sobre.
  3. Demana cita prèvia amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana (plaça de la Vila, 1) per presentar-la. Recorda portar l'oferta en un sobre tancat

Quan acaba el termini?

Les ofertes es poden presentar fins al 22 d’abril.

Quan es farà l'obertura de sobres?

Està previst fer-la en un acte públic el 25 d'abril a les 9.30 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Polinyà (plaça de la Vila, 1). En cas que hi hagi algun canvi amb la data us n'informarem el més aviat possible.

Darrera actualització: 31.03.2022 | 13:07