La Festa Major torna, excepcionalment, a la tardor

Dilluns, 27 de setembre de 2021 a les 10:00

Per a accedir a les activitats programades caldrà reservar una entrada gratuïta.

“Sí, a la tardor, però... Hem tornat!”, amb aquest lema Polinyà reprèn la programació que es va haver de cancel·lar el juliol passat atesa la impossibilitat d’adaptar les activitats a les mesures de contenció de la Covid-19 que les autoritats sanitàries van decretar només uns dies abans de l’inici. Per tant, de manera excepcional, Polinyà celebrarà la Festa Major a la tardor.

L’encarregat del tret d’inici serà el músic polinyanenc Roger Padrós, el pregoner d’enguany i el primer en actuar a l’escenari de la plaça de la Vila el divendres 1 d’octubre a les 21 h. De fet, el de la plaça de la Vila serà l’escenari principal pel qual també passaran Javier Gurruchaga amb el seu grup de rock la Orquesta Mondragón. Això serà el 8 d’octubre a les 22h. També hi passaran l'Orquestra Maribel, que farà embogir el públic amb un repertori que rememora els hits més ballats dels 80, i l'espectacle The Talent, una combinació de música, ball, acrobàcies, impactes visuals i, fins i tot, foc. La tarda i la nit del 9 d’octubre l’escenari estarà ocupat per La Principal de la Bisbal.

També tindrem humor i teatre de la mà de José Corbacho amb l’espectacle “Ante todo mucha calma” el dissabte 9 d’octubre i amb Víctor Parrado que actuarà el diumenge 10 d’octubre. I els incondicionals d’ABBA no es poden perdre el concert tribut el diumenge 10 d’octubre.

El programa complet ja es pot consultar a l’app de Polinyà que podeu descarregar tant per a telèfons Android com per a dispositius Iphone. Des de la mateixa aplicació també podreu accedir a la reserva d’entrades.

Reserva d’entrades gratuïtes

Aquest any, per tal de controlar l’aforament en tot moment, només es podrà accedir als actes de la Festa Major amb una entrada que podreu adquirir gratuïtament a través de la plataforma Entrapolis. Les entrades es podran reservar a partir de dimarts 28 de setembre a les 10h. En cas de no poder assistir-hi, si us plau, allibereu les vostres entrades accedint a la mateixa plataforma perquè altres persones en puguin gaudir.

Els únics espectacles per als quals no caldrà reservar entrada són els tallers i animacions familiars, la cantada d'havaneres, el cercavila Perculights i el castell de focs.

Nous escenaris per als jocs infantils i els concerts familiars

Els patis de les escoles es convertiran en escenaris de la Festa Major de tardor. Els tres concerts previstos se celebraran al pati de l’escola Pere Calders. Podeu consultar la programació a l’aplicació mòbil de Polinyà (Android i IOS) i a l’agenda del web municipal. Les AMPA de les tres escoles enviaran l’enllaç de reserva d’entrades a les famílies de les escoles. En cas que no el rebeu podeu demanar-lo enviant un correu a departament-cultura@ajpolinya.cat.

I la jornada de tallers i activitats familiars se celebrarà simultàniament a les tres escoles del municipi: Pere Calders, Roser Capdevila i escola Polinyà. L’oferta de tallers i d’animacions seran diferents a les tres escoles, per tant, les famílies podran recórrer els tres escenaris durant la tarda del dissabte 9 d’octubre.

Festa Major amb principal

La fira es farà al lloc habitual de la Festa Major: a l’esplanada de l’avinguda de Sabadell amb el carrer de l’Onze de Setembre. L’espai estarà perimetrat amb una única entrada per tal de fer un control de l’aforament.

Darrera actualització: 27.09.2021 | 17:29