Inscripcions obertes per als cursos de català del CPNL

Dilluns, 21 de febrer de 2022 a les 09:00

Les proves de col·locació a un curs es faran del 14 de febrer al 15 de març i les inscripcions del 24 al 29 de març.  

El Consorci per a la Normalització Lingüística posa en marxa cursos dels nivells B2, C1 i C2 amb matrícula reduïda per a persones a l’atur, família nombrosa o monoparental o jubilats, entre d’altres. Els cursos s'iniciaran el 4 i 5 d'abril i acabaran el 22 i 23 de juny.

Per poder accedir-hi a un d’ells s’ha de realizar una prova de col·locació entre el 14 de febrer i el 15 de març. La prova es pot fer presencialment, amb cita prèvia o bé en línia a www.cpnl.cat/inscripcions.

Un cop es té la plaça per a un dels cursos, s’ha de formalitzar la inscripció en línia, del 24 al 29 de març, a www.cpnl.cat/inscripcions.

En aquesta mateixa pàgina es pot ampliar més la informació sobre les passes a seguir, i també obtenir suport en línia sobre altres temes relacionats amb els cursos de català, com les modalitats i localitats disponibles o els reconeixements i certificats.

Per als usuaris interessats en els cursos de català inicial (A1 i B1), l’Ajuntament posa a la seva disposició el Servei de Català de Polinyà, on s’ofereix tota la informació necessària.

Consorci per a la Normalització Lingüística

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), com a institució pública integrada per la Generalitat de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals i la Diputació de Girona, col·labora amb les administracions públiques per estendre el coneixement de la llengua catalana, fomentar entre la ciutadania el sentiment de pertinença i afavorir la cohesió social.

Certificat oficial

Els cursos de català que organitza el CPNL es basen en els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) de la Generalitat de Catalunya, en correspondència amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR). Els certificats de nivell expedits pel CPNL són oficials, equivalents als certificats de català de la DGPL.

Més informació al Servei de Català de Polinyà

Atenció presencial: dilluns o dimecres, de 12 a 13.30 h i de 15.30 a 17 h a El Roure (c. Balmes, 10)
Atenció telefònica: 93 713 24 69
Atenció per correu electrònic: polinya@cpnl.cat

 

 

 

 

Darrera actualització: 18.02.2022 | 14:05