Festa de les mascotes 2022: inscripcions obertes!

Divendres, 7 d'octubre de 2022 a les 09:00

Diumenge 23 d'octubre tornarem a veure la Plaça de la Vila plena d’activitats dedicades als més peluts de la família.

Es torna a programar la caminada de gossos amb l’entitat SocializanDOG amb l’objectiu de promoure la salut i els passejos de qualitat amb els gossos. El punt de trobada és la plaça de la Vila i la caminada començarà a les 9.30 h. Per a participar ja pots fer la inscripció. En aquest mateix formulari també es pot fer la inscripció a la desfilada de gala que tancarà la festa. Hi haurà un obsequi regal per a tots els participants. Per a participar-hi només cal vestir-se per a l’ocasió!

També serà possible fer la inscripció el mateix dia de la festa a la plaça de la Vila, de de 9 a 9.30 h per a la passejada i de 10 a 12.20 h per a la desfilada.

Punt de trobada i socialització

A les 10 h es donarà per iniciada la festa amb l’apertura del punt de trobada i els tallers infantils. El punt de trobada és un espai de socialització on hi haurà la veterinària, un photocall i servei de bar a càrrec de l’AMPA de l’escola Roser Capdevila per a les famílies amb els seus gossos. A més, l'AMPA ha preparat dos quintos solidaris amb un lot de productes com a premis i que es faran al llarg del matí per a recaptar diners que es destinaran a ajudar una protectora d'animals. 

A les 11h hi haurà la desfilada de gossos en adopció a càrrec de Help Guau, amb l’objectiu de trobar famílies responsables capaces de donar-los una llar.  

Proves d'ADN a la plaça

Dins la campanya de recollida de mostres d'ADN que l'Ajuntament està portant a terme des del setembre amb l'objectiu de crear un banc genètic dels gossos de Polinyà, durant la Festa de les Mascotes els propietaris podran fer la prova gratuïta i obligatòria als seus gossos. Caldrà, però, portar la cartilla sanitària de l'animal i el val gratuït de l'Ajuntament. Si encara no el tens, probablement és perquè encara no has censat el teu gos, per tant, abans de venir a la festa assegura't de fer el tràmit per a censar-lo. El pots fer ara mateix a través de la seu electrònica de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 07.10.2022 | 16:45