Engalana el teu comerç per al Concurs d’Aparadors

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 09:00

La 52ª edició del Concurs d’Aparadors se celebrarà del 9 al 20 de desembre i les inscripcions es poden fer fins el 3 de desembre.

La Cambra de Comerç de Sabadell organitza la 52ª edició del Concurs d’Aparadors de Nadal, on comerços de diversos municipis del Vallès participen guarnint els seus aparadors per optar a diferents premis.

El jurat, designat per la Cambra de Comerç de Sabadell i integrat per tres experts en el sector del comerç al detall, visitaran del 9 al 20 de desembre els comerços inscrits per valorar les seves propostes.

Aquells qui compleixin amb els requisits també podran participar a la 8ª edició del premi a la millor campanya nadalenca feta a les xarxes socials del comerç. Per fer-ho s’ha de marcar la casella específica al full d’inscripció.

Un any més, també es farà una votació popular dels comerços participants a través de Facebook. L’Ajuntament publicarà les imatges dels aparadors al seu perfil de Facebook i aquella que aconsegueixi més “m’agrada” entre els usuaris serà l’escollida.

Premis:

 • Premi al millor aparador del municipi: 
  - 300€
 • Premis als millors aparadors de la demarcació (12 municipis):
  - 1r premi= 500€
  - 2n premi= 200€
  - 3r premi= matrícula gratuïta als cursos de la Cambra de Comerç.
 • Premi a la millor campanya de màrqueting en xarxes socials:
  - Una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra. (Consulteu les condicions de la campanya a les bases del concurs).
 • Premi a l’aparador més votat en Facebook:
  - 100€

Visita del jurat de la Cambra de Comerç

Entre els dies 9 i 20 de desembre de 2021 el jurat farà una visita única a cada establiment. L’horari de visita pot ser entre les 9 h del matí i les 14 h i de les 16 h a les 21 h. Els aparadors hauran d’estar visibles i il·luminats durant aquest horari.

Inscripcions i bases del concurs

Fins al 3 de desembre de 2021, la inscripció es pot fer via telemàtica a través d’aquest formulari o de forma presencial a les recepcions del Roure, l’Ajuntament o Can Gavarra.

Les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç.

Més informació

Per a qualsevol dubte podeu trucar al Roure, al 93 713 14 21 o escriure a comerc@ajpolinya.cat .

Darrera actualització: 30.11.2021 | 10:01