Els alumnes de fotografia del CFA – El Roure inauguren el cicle “Art de proximitat”

Dimarts, 25 d'octubre de 2022 a les 11:00

El Centre de formació per a persones adultes El Roure ha inaugurat un nou cicle d’Art de Proximitat amb una exposició fotogràfica.

Els autors i autores de les imatges són els vuit alumnes del darrer curs de fotografia del CFA – El Roure: Aroa Pérez, Joaquin Torrents, Laura Henares, Lucía Ruiz, Luismi Acedo, Mari Carmen García, Rubén García i Susana Tomás.

Al vestíbul d’El Roure (c. Balmes, 10) es pot veure una selecció dels millors treballs del curs. Les temàtiques són diverses i van del paisatge al retrat amb imatges que juguen amb la llum i el moviment.

El CFA ofereix un aprenentatge al llarg de la vida i fa una aposta per incloure la fotografia en el seu programa com a formació per al desenvolupament de la creativitat. S’ha comprovat que aquesta habilitat és molt necessària per a fer front a les incerteses i desafiaments complexos. De fet, això es va fer palès, sobretot, en època de pandèmia i confinaments quan la cultura, les manualitats i l’art en general es van convertir en refugi de moltes persones. A més, la creativitat també és una habilitat cada vegada més valorada per les empreses i, per tant, serveix com a valor diferencial entre candidatures a una oferta de feina.

Per això el CFA - El Roure ofereix aquest curs de fotografia dins el programa de formació anual. Aquest any, de fet, ha incrementat l’oferta amb un curs avançat per a donar continuïtat als alumnes que han acabat el d’iniciació.

El cicle d’exposicions Art de Proximitat és una iniciativa pensada per a la promoció d’artistes locals que necessitin un espai on mostrar la seva obra. En cas de necessitar més informació sobre aquest espai cal contactar amb el CFA – El Roure al telèfon 93 713 24 69.

Darrera actualització: 25.10.2022 | 13:56