Els ajudants dels Reis instal·len el campament reial al Parc de la Riera

Diumenge, 1 de gener de 2023 a les 16:00

Es podrà visitar del 2 al 5 de gener, de 17.30 h a 20.30 h. La canalla podrà fer entregar de les cartes als patges de confiança de Ses Majestats.

A partir de demà, dilluns 2 de gener, tothom qui ho vulgui podreu visitar el campament reial, on els follets i els patges prepararan els darrers detalls per a la nit més esperada pels infants. El campament estarà s'instal·larà al parc de la Riera, just darrera del PAS i es podrà visitar fins al 5 de gener de 17.30 a 20.30 h. La senyora de les Claus rebrà els visitants al campament, ella és l’encarregada de donar-vos la benvinguda i qui custodia les claus màgiques que obre les portes de totes les cases perquè els Reis Mags puguin deixar els regals durant la nit.

Durant aquest passeig màgic també us acompanyaran els follets que estaran molt contents d’ensenyar-vos com són les estances màgiques on viuen. També seran els encarregats de guiar-vos per la fàbrica de llaminadures on treballen dia i nit per a tenir a punt els caramels que repartiran durant la cavalcada.

La canalla també podreu fer una visita al Savi però, sobretot, aneu amb compte de desconcentrar-lo! Aquests dies està molt enfeinat organitzant totes les cartes que heu enviat als Reis i organitzant els vostres desitjos per no deixar-se’n cap. Recordeu que si porteu la carta al campament la podreu entregar a un dels patges de confiança dels Reis. I, si ho preferiu, també els hi podeu fer entrega personalment el 5 de gener, després de la cavalcada.

I per acabar, una de les parts més importants del campament: la fàbrica de joguines. Un follet ben eixerit la fa rutllar sense parar per tal de fabricar totes les joguines que es repartiran la nit de Reis.

El 5 de gener, cavalcada de Reis

La cavalcada de Reis s'iniciarà el 5 de gener a les 18 h, al carrer d'Ausiàs March. El recorregut serà el següent: c. Ausiàs March – c. Balmes – c. Ernest Lluch – Rambla de Rafael Casanova – c. Montserrat Roig – Av de Sentmenat – Ramoneda – c. Onze de Setembre. L'arribada al campament està prevista per a les 19.30 h. Un cop allà se'ls farà entrega de les claus màgiques que obren totes les cases de Polinyà i, després, els nens i nenes podran entregar personalment la seva carta a un dels Reis Mags.

Darrera actualització: 30.12.2022 | 11:31