El traspàs de la B-142, la millora del transport públic i el gimnàs de l’escola de la Vila, centren la trobada amb el delegat del Govern a Barcelona

Dimecres, 21 de febrer de 2024 a les 00:00

El delegat, Joan Borràs i Alborch, ha visitat Polinyà dins una ronda de sessions de treball amb diversos municipis de la comarca

L’alcalde de Polinyà, Javier Silva Pérez, ha rebut el delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, per parlar de diversos temes d’interès per al municipi i sobre els quals la Generalitat en té competències. La trobada s’ha fet en el marc d’una ronda de sessions de treball per diversos municipis de la comarca.

A la reunió també hi ha assistit el segon tinent d’alcaldia, Joel Fernández Borrull, la tercera tinenta d’alcaldia, Mari Carmen Berenguer Jiménez, i els regidors de Vox, Siquem Cobacho Villanueva, i d’ERC, Toni Flores Ortega.

El tram de la B-142z ha estat el primer punt de l’ordre del dia de la reunió. L’Alcalde ha traslladat, de nou, la petició de traspàs, per part de la Generalitat, d’un tram de 505 m d’aquesta via d’entrada al municipi. D’aquesta manera l’Ajuntament podria treballar en la reurbanització de la carretera tal i com ja s’ha fet en altres trams. Per la seva banda, Borràs s’ha compromès a contactar amb el director del departament territorial per tal de traslladar aquesta sol·licitud.

Una altra de les demandes que han sorgit a la reunió ha estat la millora del transport públic, especialment a primera i a darrera hora i durant els caps de setmana. També s’ha fet palesa la queixa per com l’ACA decideix segregar o no el consum d’aigua residencial i industrial. En el cas de Polinyà, aquest consum no ho està, però sí en altres municipis.

Els problemes de l’habitatge i la necessitat de més mossos que puguin donar suport al cos de la policia local han estat dos més dels assumptes que s’han posat sobre la taula.

I finalment, les inversions en els centres educatius també han format part de la trobada. Concretament, les instal·lacions esportives a l’Escola de la Vila amb la proposta d’un nou gimnàs. De fet, en aquest cas, les autoritats s’han traslladat fins al centre per tal de veure les instal·lacions actuals.

Darrera actualització: 21.02.2024 | 11:28