El subdelegat del Govern d'Espanya a Barcelona visita les instal·lacions de Can Gavarra

Divendres, 27 de maig de 2022 a les 00:00

Amb l'Alcalde de Polinyà, Javier Silva, també va visitar Magna Mirrors España SA, una de les empreses del municipi amb més de 450 treballadors i líder en el sector.

El subdelegat del Govern espanyol a Barcelona, Carlos Prieto Gómez, va ser rebut per l'Alcalde de Polinyà, Javier Silva, a Can Gavarra, el centre municipal de serveis per a les empreses i l'emprenedoria. Prieto, que és la segona vegada que fa una visita institucional a Polinyà – la primera va ser el setembre de 2020 quan va assistir a la Junta Local de Seguretat – va conèixer les instal·lacions d'aquesta antiga masia recuperada i ocupada ara amb serveis per a les empreses, vuit espais de coworking i 20 vivers ocupats per diverses empreses. De fet, subdelegat i alcalde van tenir l'oportunitat de visitar dues d'aquestes empreses: Zona Desarrollo, que compta amb més de 20 anys d'experiència en enginyeria de software per als sectors del transport de viatges, el turisme i l'educació, i Salve Logística, que ofereix solucions professionals en logística internacional i nacional.

Després de la visita a Can Gavarra també van tenir l'oportunitat de visitar Magna Mirrors España SA, una empresa ubicada a Polinyà amb més de 450 treballadors i líder mundial en la innovació i la producció de sistemes complets de miralls per al sector automobilístic. Aquí van ser rebuts pel director general, Pierre Guedes, el subdirector general, Sebastian Bernabeu i la directora de recursos humans, Inés Quevedo. Durant la visita van tenir l'oportunitat de conèixer la planta de prop, així com els processos que s'hi porten a terme i les darreres innovacions adoptades.

Darrera actualització: 27.05.2022 | 10:24