El POL ofereix orientació sobre el món laboral als joves de 4rt d’ESO de l’institut

Divendres, 12 de maig de 2023 a les 00:00

El servei d'ocupació de l'Ajuntament organitza cada any un cicle de xerrades on hi participen empreses del territori per a orientar l'alumnat que finalitza els estudis obligatoris

El Servei Local d’Ocupació de l'Ajuntament de Polinyà, el POL, i l’Institut de Polinyà organitzen anualment un cicle de xerrades sobre el món laboral i de l’empresa dirigit al jovent de 4rt de l’ESO. Per aquest motiu, durant el mes de maig, l’equip tècnic del POL ha orientat l’alumnat sobre les entrevistes de feina i, per tal de posar en pràctica els nous coneixements, realitzaran una dinàmica de role-playing amb cada alumne durant la quan simularan una entrevista de selecció de personal per competències.

A més a més, s’ha comptat amb la col·laboració de la multinacional HEMPEL, una empresa líder en el sector industrial de pintures i vernissos i una de les primeres que es van instal·lar al municipi, ja fa més de 60 anys. Des del Departament de Persones van orientar al jovent sobre els processos de selecció de personal amb èmfasi en aquells aspectes del currículum ocult que cal destacar quan es té poca experiència laboral. També van recordar-los la importància dels idiomes i la capacitat de treballar amb equips diversos i internacionals, així com d'altres competències genèriques que avaluen al llarg de les diferents fases del procés de selecció.  

Els joves que vulguin entrar al mercat laboral poden adreçar-se al Servei d’Ocupació del POL, el qual disposa d’una tècnica del programa Referent d’Ocupació Juvenil per a assessorar les persones entre 16 i 29 anys en diversos aspectes com la redacció del currículum, els diferents canals de recerca de feina, l’objectiu professional i qualsevol altra qüestió relacionada amb el món laboral. El POL es troba a al Roure (c/ Balmes, 10) i s'hi pot contactar per telèfon al 93 713 14 21 o al correu electrònic SLO.POL@ajpolinya.cat.

Darrera actualització: 12.05.2023 | 13:34