El delegat de la Generalitat es reuneix amb l'alcalde per tractar temes del municipi

Dimecres, 5 d'octubre de 2011 a les 00:00
LA visita s'ha fet en el marc de la Junta Local de Seguretat que es reuneix anualment

La Junta Local de Seguretat s'ha reunit aquest matí a l'Ajuntament de Polinyà. Aquesta Junta, on hi són presents Policia Local i Mossos d'Esquadra, es reuneix anualment de forma ordinària per tractar qüestions relatives a la seguretat ciutadana de Polinyà i a la coordinació d'ambdós cossos. La reunió ha estat presidida per l'alcalde, Ramon Mayoral i el delegat territorial de la Generalitat, Salvador Jorba i hi assisteixen els comandaments d'ambdues forces policials.


Abans de la Junta de Seguretat, l'alcalde i el delegat del govern han mantingut una reunió per tractar temes del municipi i el delegat ha manifestat a l'alcalde la seva disposició per treballar conjuntament amb l'ajuntament en tot allò que requereixin els veïns i veïnes de Polinyà.

 


En la Junta local de seguretat s'ha fet un balanç de l'any en qüestió de seguretat i s'han reflectit les estadístiques de les actuacions. En la interpretació d'aquestes estadístiques es pot constatar un lleuger increment respecte el mateix període de l'any passat, en els delictes contra el patrimoni però d'altra banda es registra una disminució en els índexs d'accidentalitat i de les denúncies de trànsit.

 

La Junta Local de Seguretat ha fet una valoració positiva del dispositiu que efectuen Policia Local i Mossos d'Esquadra en diferents actes a la població com ara durant la Festa Major. Així mateix, a la reunió també s'ha informat sobre els efectius de reforç per a la campanya de Nadal, sobretot els dies de màxima afluència de públic en horaris de tancament a les zones comercials.

 

Darrera actualització: 05.10.2011 | 01:52