El CFA - El Roure estrena curs amb noves certificacions

Divendres, 4 d'agost de 2023 a les 00:00

Aquest curs, per primera vegada, el CFA expedirà certificats oficials del COMPETIC 2 i anglès A1 i A2.

La formació del CFA – El Roure del curs 2023-2024 inclou cursos d’anglès, fotografia, català i de competències bàsiques. També s’hi ofereix la preparació a la prova d’accés als cicles de grau mitjà, un curs adreçat a persones amb sense la titulació de l’ESO que vulguin accedir a un cicle. Podeu consultar la informació sobre els horaris i els preus al web polinya.cat.

Aquest curs, per primera vegada, el CFA  expedirà certificats oficials per a aquelles persones que superin els nivells A1 i A2 d’anglès, COMPETIC 2 – que és l’equivalent a l’ACTIC mitjà – i castellà A2, que, juntament amb la superació de l’examen de cultura general, és el certificat de nivell necessari per a obtenir-ne la nacionalitat.

Consulta la programació completa del CFA - El Roure

Qui es pot matricular al CFA?

Amb caràcter general, hi poden accedir a l’educació d’adults les persones que han complert 18 anys o bé els compleixen durant l’any natural que inicien la formació.

Quan?

Fins al 13 de setembre

On fer la matrícula?

A la seu electrònica de l’ajuntament: polinya.cat/seu-electronica

Tens dubtes o necessites orientació?

Contacta amb el CFA El Roure al telèfon 93 713 14 21 i per correu electrònic a l’adreça cfaelroure@ajpolinya.cat. També pots demanar cita per a una atenció presencial a polinya.cat/citaprevia. L’horari del CFA és, fins al 8 de setembre, de dilluns a divendres de 9 a 14 h. I, a partir de l’11 de setembre, també els dilluns i dimecres de 16 a 19 h.

Darrera actualització: 07.08.2023 | 11:56