Dissabte 20 de gener, corre a Polinyà!

Dimecres, 15 de novembre de 2023 a les 00:00

El termini per a inscriure's acaba el 14 de gener, sempre que no s'exhaureixin abans les places disponibles.

La 37a edició de la Cursa popular de Polinyà ja està a tocar. Se celebrarà el 20 de gener del 2024, com sempre, en el marc de la Festa Major d’Hivern. El termini per a inscriure’s s’obrirà el 15 de novembre i finalitzarà el 14 de gener, si no s’exhaureixen abans les places disponibles. Només els corredors que s’hagin inscrit abans del 7 de gener, però, podran tenir el dorsal personalitzat amb el seu nom. La inscripció s’ha de fer en línia al web de la Cursa popular de Polinyà i el preu és de 6 euros per a la cursa gran i gratuït per a la resta de proves.

Inscriu-te a la 37a edició de la Cursa Popular de Polinyà

Recollida de dorsals la setmana anterior

La recollida del dorsal, juntament amb la bossa del corredor, s’ha de fer del 15 al 18 de gener a la recepció del PAS (c. Onze de Setembre, 19) de 17 a 19: 30 h. Només les persones no residents a Polinyà el podran recollir el mateix dia de la cursa, de 9 a 10 h. En tots els casos caldrà ensenyar el comprovant de la inscripció i un document d’identitat.

Cursa solidària

Com ja és habitual, l'organització de la cursa demana la col·laboració dels corredors en una campanya amb Càritas que instal·larà un punt de recollida d’aliments i productes de primera necessitat. Aquest any, l’entitat demana que, sempre que sigui possible, es portin els productes següents: sabó de dutxa, llegums cuites conservades en vidre, pasta, tomàquet fregit i llet.

La Cursa popular de Polinyà fa 36 anys que se celebra. Des del principi ha estat pensada com a una festa esportiva amb l'objectiu de promocionar un estil de vida actiu entre la ciutadania i, per tant, ha de donar cabuda a tothom. És per aquesta raó que hi ha quatre recorreguts diferents per a les diferents categories i, a més, també s'inclou una passejada de gairebé 8 km dissenyada per a la gent gran. Les places disponibles per a cada prova són les següents:

  • Mini Cursa (prebenjamí i benjamí): 260 inscrits.
  • Cursa d’alevins, infantil i cadet: 110 inscrits.
  •  Cursa gran (juvenil, sènior, veterà i màster): 790 inscrits.
  • Passejada per a la gent gran: 140 inscrits.
Darrera actualització: 15.11.2023 | 14:57