Disponible el servei "Llibre de vacances" de la policia local

Dilluns, 31 de juliol de 2023 a les 00:00

Es tracta de facilitar a la policia local les dades sobre el període de vacances i els números de telèfon de contacte per poder contactar-hi en cas d'incidència.

La Policia Local disposa del servei "Llibre de vacances" per a aquelles persones que marxin de vacances durant l'època estival i el seu domicili resti buit. A través d'aquest servei podran informar-ne a la policia local i deixar-los el seu telèfon i/o el d'alguna persona que visqui a prop per tal de rebre l'avís per part de la policia.

Aquest servei és gratuït i està obert a totes les persones residents i a empreses i comerços de Polinyà durant tot l’any i, especialment, durant les vacances d’estiu.

Podeu realitzar aquest tràmit de manera presencial a l'ODAC de la Policia Local (c. Onze de Setembre, 12) o de manera telemàtica a través d'una instància genèrica a la seu electrònica comunicant: adreça (carrer, número, pis, porta), període de vacances i els números de telèfon on poder contactar en cas d'incidència.

A banda d'aquest servei, també es recomana seguir els consells següents:

  • No deixeu evidències que la casa està buida.
  • Comproveu que totes les possibles entrades a l'habitatge queden ben tancades.
  • Feu servir temporitzadors automàtics per encentre i apagar llums.
  • Demaneu a algún veí o veïna de confiança que diàriament us reculli el correu i els paquets a domicili. Si és el cas, també podeu demanar que ocupin la vostra plaça d'aparcament.
  • Porteu els vostres objectes de valor a un lloc segur durant la vostra absència.
  • Sempre que sigui possible, instal·leu càmeres i alarmes de seguretat.
Darrera actualització: 07.08.2023 | 14:11