Descobreix l’activitat esportiva de Polinyà a la Festa de l’Esport

Dilluns, 12 de setembre de 2022 a les 09:00

La jornada se celebrarà el 25 de setembre a la pista del Turó i al camp municipal de futbol. L'entrada és gratuïta però cal fer la inscripció prèvia.

Amb la tardor arriba també la Festa de l’Esport, una jornada lúdica i gratuïta i una oportunitat perquè els infants facin un tast de les diferents modalitats esportives que s’hi practiquen a Polinyà. L’activitat s’organitzarà al camp de futbol municipal i a la pista poliesportiva del Turó, el diumenge 25 de setembre de 10 a 13 h. L’entrada és gratuïta però cal fer la inscripció prèvia omplint aquest breu formulari.

La Festa de l’Esport és un dels esdeveniments destacats al calendari esportiu del municipi que s’ha consolidat com una activitat on els nens i nenes a partir dels 4 anys passen una estona de joc alhora que descobreixen les activitats esportives que les diferents entitats ofereixen al municipi. Els infants menors de 4 anys també tindran un espai especialment dissenyat per a aquesta edat a la pista del Turó. A més, també hi hauran inflables i dinamització durant tot el matí.

Pedalada amb el club ciclista  

Per a completar un cap de setmana esportiu, el Club ciclista Polinyà organitza una pedalada popular el dissabte 24 de setembre. El punt de sortida serà la plaça de la Vila a les 9 h. L’ús del cas és obligatori i els infants han d’anar acompanyats. El recorregut està dissenyat per a totes les edats.

La Festa de l’Esport no seria possible sense la participació de les entitats esportives. Aquest any hi seran presents: Futbol Sala Polinyà, Corredors Polinyà, Atlético Polinyà, Club Patí Polinyà, Club d’Enganxes del Vallès, Club Ciclista Polinyà, Balonmano Polinyà i Taekwondo Seül Polinyà i Club de Petanca Polinyà.

Darrera actualització: 09.08.2022 | 11:03