Del 7 al 10 de juliol, ens veiem a la Festa Major!

Dimarts, 27 de juny de 2023 a les 09:00

També hi haurà activitats amb les entitats durant el cap de setmana anterior i posterior a la festa

La Festa Major de Polinyà del 2023 se celebrarà del 7 al 10 de juliol amb un programa divers que proposa activitats per a totes les edats i amb tres espais diferenciats: els plataners del Parc de la Riera, la plaça de la Vila i l’Espai Jove.

Les activitats infantils ocuparan els plataners del parc de la Riera (darrere del PAS). Durant cada tarda hi haurà música, espectacles i jocs. Els concerts principals seran a càrrec de Disco per Xics que actuaran divendres i El Pot Petit, que ens visitaran diumenge. També hi haurà espectacle de circ i màgia el dissabte.

Hotel Cochambre, el mentalista Anthony Blake i el tribut a Michael Jackson ocuparan l’escenari de la plaça de la Vila. Igual que l’Orquestra Maravella i la Banda Neon, que s’estrenen a Polinyà amb un concert ple dels himnes de tots els temps i els hits de més actualitat.

La Festa Major Jove manté el seu espai a la pista poliesportiva del parc de la Riera amb DJ de renom com Álvaro Guerra, Atuma, Inmita Palmera, Javi Torres i Quino García.

Descarrega't el programa complet de la festa

Descarrega't l'app de Polnyà i tingues el programa sempre a mà: 

Tradició i dinar popular

Aquest any, i després de l’èxit de l’edició passada, es torna a organitzar la paella popular. Un àpat multitudinari de germanor a la plaça de la Vila on compartir taula amb la resta de polinyanencs i polinyanenques. El preu del tiquet és d’un euro i es podran comprar en el mateix horari que la resta de marxandatge de la festa.

La tradició hi serà present a la festa amb la cercavila de gegants, capgrossos i grallers on sortiran la Paulina i el Paulí, els gegants de Polinyà, juntament amb altres colles de Catalunya. I es manté la ballada de sardanes al carrer Onze de Setembre i acompanyada de la Cobla Ciutat de Granollers.

La sequera afecta les activitats d’aigua habituals

A causa de la sequera i de les consegüents restriccions en el consum de l’aigua, s’han hagut d’anul·lar dues de les activitats habituals: la festa de l’aigua i els tobogans aquàtics. En el segon cas, se substituirà per una matinal amb inflables a la piscina d’estiu. I per tal d’assegurar que hi pugui accedir tothom que ho vulgui, caldrà fer una reserva d’entrada que donarà dret a l’activitat durant una hora. Després i abans, qui ho vulgui, podrà gaudir dels inflables a la pista del Turó, en aquest cas no hi haurà

Dues activitats amb reserva d’entrada gratuïta

Enguany, hi ha dues activitats per a les quals caldrà reservar entrada: el concert de Roger Padrós de diumenge 2 de juliol, que es farà a les 20 h al Centre Cívic dins la programació de la prefesta, i les activitats aquàtiques a la piscina descoberta del dilluns 10 de juliol al matí.

Caps de setmana previ i posterior amb les entitats

El cap de setmana anterior a la Festa Major hi haurà la prefesta amb les exhibicions de ball de Báilalo Studio i Body & Soul, la pedalada popular i el concert de Roger Padrós per al qual cal fer reserva d’entrada gratuïta.

El cap de setmana posterior a la festa hi haurà concert de Los Poliñecos que celebren el 10è aniversari, gimcana de cavalls i lliga internacional d’Enganxes i dues obres de teatre de Festa Major a càrrec de La Germandat: La millor fàbrica del món i Princesa del fang. El preu per a totes dues obres és de 3 euros i es pot adquirir l’entrada anticipada a www.entrapolis.com.

Venda de samarretes i tiquets per a la paella

Aquest any les samarretes de la Festa Major, així com els tiquets per a la paella, es posaran a la venda a partir del dimecres 5 de juliol i, si no s’esgoten abans, es podran comprar fins al dilluns 10 de juliol. L’horari de venda és el següent:

  • 5 i 6 de juliol a 16 a 20 h, al Centre Cívic.
  • 7 i 8 de juliol de 17 h a 22 h, a la plaça de la Vila.
  • 9 de juliol d’11 h a 15 h i de 17 h a 22 h, a la plaça de la Vila.
  • 10 de juliol de 17 h a 21 h, a la plaça de la Vila.

Les samarretes, que tindran un preu de 4 euros, es podran comprar en dos colors diferents: blanc o negre. El tiquet de la paella té un cost d’1 euro.

Pel que fa a la fira, estarà instal·lada a l’esplanada al costat del CAP i, com en els darrers anys, també hi haurà un horari sense música i sense llums prescindibles de 18 h a 19 h pensat per a adults, joves i infants amb TEA, asperger o hipersensibilitat. L’objectiu és fer una fira més inclusiva perquè tothom pugui gaudir de les atraccions amb tranquil·litat, sense rebre cap impacte sensorial que pugui pertorbar-los mentre gaudeixen de la fira.

Darrera actualització: 26.06.2023 | 18:49