Comunicat sobre la piscina municipal descoberta

Dimecres, 13 de juliol de 2022 a les 16:30

Informació sobre les darreres incidències i les mesures preses.

Respecte les incidències detectades a la piscina descoberta municipal i les queixes rebudes per diverses persones usuàries, l’Ajuntament comunica que actuarà estrictament amb tot allò que no compleixi amb les condicions establertes en el contracte per a la gestió de l’equipament. Així mateix obrirà expedient a l’empresa contractada per a la gestió de la piscina per tal de depurar responsabilitats. Avui, la piscina petita s’ha tancat durant unes hores en detectar una falta de cloració i fa unes setmanes l’Ajuntament va detectar un problema amb les reixes de l’entorn de la piscina.

En el primer cas, la piscina s’ha reobert el mateix dia i està previst adquirir una màquina nova de cloració. En el cas de les reixes s’està treballant per a resoldre-ho amb diligència: ja s’han adquirit les peces necessàries i se substituiran en els pròxims dies.

A més, tot i que l’empresa gestora és la responsable de fer les revisions oportunes, l’Ajuntament tornarà a iniciar una revisió extraordinària i completa de la instal·lació per a assegurar-se que tot compleix amb la normativa vigent.

De cara a les pròximes temporades, l’Ajuntament té previstes noves inversions en aquest equipament, com la reforma de la recepció, de la coberta i dels vasos i la renovació de la maquinària, tot plegat amb l’objectiu de millorar el servei i modernitzar les instal·lacions.

Darrera actualització: 13.07.2022 | 17:06