Cinc alumnes de l’Institut Polinyà guardonats al Certamen Atenea

Dilluns, 11 de març de 2024 a les 00:00

L’acte de reconeixement, al qual hi van assistir l’alcade i el regidor d’educació, es va celebrar al Teatre del Coro de Sentmenat

Els guardonats de Polinyà en el certamen Atenea 2024, impulsat pel Servei Educatiu del Vallès Occidental VIII, han estat Carla Caro Risco i Lucía Serrano Navarro, pel treball de recerca (TDR) titulat “L’evolució del maquillatge” i Unai Carrillo Vicente, Dérek Álvarez Segura i Yeray Pons Corujo, per la recerca “Centrals mixtes”

Tots cinc han rebut un reconeixement als seus treballs de recerca en un acte celebrat al Teatre del Coro de Sentmenat acompanyats dels seus tutors, Laura Sogués i Fermín García Linares, i de l’alcalde, Javier Silva Pérez, i el regidor d’educació, Joel Fernández Borrull.

El treball de Risco i Serrano tracta sobre l’evolució del maquillatge i la moda femenina al llarg del segle XX i el seu impacte en l’actualitat. D’aquesta manera, fa un anàlisi de les diferents tendències i icones més importants de cada dècada del segle passat per a comprendre com aquesta evolució ha influenciat en la percepció de la bellesa i en els estàndards de moda contemporanis. El treball inclou una part pràctica amb la recreació dels maquillatges de les diferents èpoques i entrevistes a models.

El TDR de Carrillo, Álvarez i Pons se centra en les centrals mixtes i en com generen l’energia. La recerca ve acompanyada d’una part pràctica que ha consistit en una maqueta capaç de produir energia i que ha estat exposada durant l’acte al teatre del Coro de Sentmenat.

Darrera actualització: 13.03.2024 | 08:47