Cicle de cinema a Can Gavarra

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 00:00

Can Gavarra acollirà un cicle de cinema gratuït amb sessions dinamitzades i amb el món laboral i de l'empresa com a fil conductor de les pel·lícules programades.

El cicle de cinema i empresa de Can Gavarra, el Centre de Serveis a l’Empresa i l’Emprenedoria de Polinyà, tindrà lloc durant els mesos d'octubre i novembre. L'entrada és gratuïta però cal fer una inscripció prèvia:

  • El buen patrón: 19 d’octubre a les 18.30 h
  • Bienvenidos al norte: 27 d’octubre a les 18.30 h
  • Pisando fuerte: 24 de novembre a les 18.30 h

Totes les sessions comptaran amb un ponent que farà una presentació de la pel·lícula i que en finalitzar moderarà la tertúlia en un espai obert a la participació de tothom. També s'hi oferirà un petit refrigeri als participants.

Aquesta proposta brinda a la ciutadania l'oportunitat de saber més sobre el món de l'empresa i de l'emprenedoria, així com de conèixer les instal·lacions de Can Gavarra i visitar aquesta masia de Polinyà recuperada l'any 2013 com a centre de serveis per a les empreses. També es vol obrir un espai de reflexió i debat sobre el valor de l'activitat empresarial i possibilitar noves propostes socials.

Darrera actualització: 05.10.2022 | 10:46