Celebra la Castanyada i el Halloween a Polinyà

Divendres, 27 d'octubre de 2023 a les 00:00

Xavalla torna a organitzar el Túnel del Terror i el comerç local celebra la Castanyada amb un elenc de personatges esbojarrats.

Després de quatre anys d'espera, l'associació juvenil Xavalla torna a organitzar el Passatge del Terror, aquest cop, a una nova ubicació: les piscines descobertes. Una proposta terrorífica que convertiran l'equipament estiuenc en un MCABRO cinema. 

S'hi organitzen dues sessions: 

  • Sessió infantil, de 17: 30 a 21 h. I amb tallers infantils a la pista del Turó organitzats per Xavalla amb la col·laboració de l'alumnat de l'Institut Polinyà.
  • Sessió adulta, de 22 h a 00 h, més terrorífic, amb més personatges i més intensitat.

El preu de l'entrada és de 3 euros i s'ha de comprar el mateix dia, just abans d'entrar al passatge. Teniu tota la informació al compte d'Instagram de Xavalla.

I després del túnel del terror la festa continua, també amb Xavalla, amb la Halloween Party que organitzen a la pista del Turó des de dos quarts d'una i fins a les 6 de la matinada.

Tornen els personatges esbojarrats de la Castanyada

El 31 d'octubre, a partir de les 16:30 h, a Polinyà celebrarem la Castanyada amb Dràcula, una bruixa, una ànima errant i un científics boig. Un elenc de personatges esbojarrats que recorreran els carrers del municipi per a distreure i animar la castanyada als infants de Polinyà. Però no hi aniran junts ni es quedaran sempre al mateix lloc, per tant, dilluns 31 d'octubre, els infants hauran de sortir als carrers i parar molta atenció per a trobar-los perquè fer-ho tindrà premi. Això sí, sempre que superin les proves i els jocs que se'ls hi demani!

Tots els nens i nenes de Polinyà han rebut una targeta de cartolina a l'escola que necessitaran portar a sobre per a participar. Cada vegada que superin una de les proves dels diferents personatges la podran completar amb un gomet diferent, fins a quatre. Quan tinguin la targeta plena la podran intercanviar per gominoles al Dulce Locura, a la rambla de Rafael Casanova, o per galetes de castanyada a El Rebost de Can Serra, a la plaça Barcelona.

Si encara no tens la targeta per a participar, se'ls hi pot demanar al monjo i a la dama blanca. I també n'hi haurà als comerços associats que s'indiquen al mapa que podeu fer servir per a trobar els personatges.

 

  

 

Darrera actualització: 27.10.2023 | 11:45