Casals d'estiu municipals infantil i joves: incripcions i reunions informatives

Dilluns, 25 d'abril de 2022 a les 09:00

Les reunions informatives es faran el 2 de maig i el termini per a les inscripcions serà del 2 al 27 de maig.

El 2 de maig s'obrirà el període d'inscripcions als casals d'estiu municipals de Polinyà. El temini s'allargarà fins al 27 de maig. Les inscripcions s'han de fer en línia:

Les places són limitades i en cas de sobrepassar el nombre màxim d’inscripcions es farà un sorteig en el qual es prioritzaran els germans i germanes d’infants inscrits que tinguin plaça i els infants empadronats a Polinyà. L’ordre d’inscripció, però, NO influirà en la prioritat pera a obtenir la plaça.

Reunions informatives amb les famílies

S'han programat dues reunions informatives, una per casal, per a resoldre els dubtes que puguin sorgir entre les famílies i explicar com funcionarà i les activitats que s'hi faran. Totes dues es faran telemàticament el 2 de maig a través del canal de Youtube de l'Ajuntament. Les famílies podran participar i fer les seves preguntes en directe a través del xat:

CASAL D’ESTIU MUNICIPAL INFANTIL

El casal d'estiu per a la canalla de P3 a 6è de primària es farà del 27 de juny al 29 de juliol a l'escola Roser Capdevila, de 9 a 13h i de 15 a 17h, amb la possibilitat d'un servei de menjador de les 13 a les 15 h.

Aquest estiu, sota el títol “un estiu per a transformar el planeta” es treballarà la sostenibilitat i la convivència, posant a l’infant i a les seves famílies con a protagonistes del canvi que farà possible viure en un planeta mes verd i saludable on la convivència i les relacions humanes son el motor. El fil conductor d’aquestes aventures seran els quatre elements de la natura (terra, aire, foc i aigua), així com els seus comportaments, i les propostes estaran adaptades en funció de cada etapa.

Enguany, com a novetat, hi haurà la possibilitat d’inscriure’s al casal infantil per setmanes.

Preus del casal infantil:

 • Casal de matí: 115€ 
 • Casal de matí i tarda: 170 €
 • Casal de matí (participant un altre germà o germana): 102 €
 • Casal de matí i tarda (participant un altre germà o germana): 150€

Preus del casal infantil per setmana:

 • Casal de matí: 35€ 
 • Casal de matí i tarda: 45€

Serveis opcionals:

 • Servei de menjador esporàdic (de 13 a 15 h) – 9 €/dia
 • Servei de menjador (de 13 a 15 h) – 40€/setmana
 • Servei d'acollida esporàdic (de 8 a 9 h) – 4€ / dia
 • Servei d'acollida (de 8 a 9 h) – 16 €/setmana

CASAL D’ESTIU MUNICIPAL PER A JOVES

El casal de joves està pensat per a nois i noies de 12 a 16 anys que hagin cursat de 1r a 4t d’ESO i es farà del 27 de juny al 29 de juliol. L’horari serà de 9.30 a 13.30 i està previst fer-ho, com en anys anteriors, a l’Espai Jove.

 Taller de circ, teatre, rocòdrom, noves tecnologies, així com sortides de medi urbà i natural són algunes de les activitats que s'hi faran. Activitats engrescadores emmarcades en l’àmbit del lleure, l’esport, la cultura i l’oci. Per a gaudir, aprendre i conviure amb altres joves durant les vacances d’estiu i amb la companyia dels monitors i monitores.

Preus del casal de joves:

 • Preu per jove: 130 €
 • Preu per jove, participant un altre germà o germana: 115 €

 

Darrera actualització: 02.05.2022 | 12:26